15.1 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Isplivali neugodni detalji za šefa Rebra: ‘Ćorušić u obiteljskoj svađi mahao pištoljem i prijetio da će se ubiti’

Pročitajte još:

Nakon što je u obiteljskoj svađi mahao pištoljem i prijetio da će se ubiti, policija je 22. rujna 2009. godine ravnatelja Kliničkog bolničkog centra Zagreb Antu Ćorušića odvela u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče. Utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola.

Više je medija objavilo skandalozne detalje iz prošlosti Ante Ćorušića, aktualnog ravnatelja KBC-a Zagreb.

Index piše da je Ćorušić 22. rujna 2009. godine priveden pod utjecajem alkohola, nakon što je u obiteljskoj svađi mahao pištoljem i prijetio da će se ubiti. Ćorušić je, tvrdi Index pozivajući se na dokumente koje posjeduju, posvađao sa sinovima oko učenja te izvadio pištolj, navodno bez metaka, i zaprijetio da će se ubiti.

Ravnatelj Rebra, Ante Ćorušić, je tijekom svađe sa sinovima oko učenja, izvadio izvadio pištolj, navodno bez metaka i zaprijetio da će se ubiti. Kako piše službenom dokumentu, “djeca su pobjegla iz stana i pozvala policiju, dok je supruga ostala s njim”.

Ćorušić novinara uputio na suprugu

Novinar Indexa nazvao je Antu Ćorušića, ravnatelja Kliničkog bolničkog centra Zagreb, za komentar događaja od prije 13 godina koji ga je uputio na suprugu rekavši da će ona objasniti sve što se dogodilo te noći. Dao im je i telefonski broj supruge. Ona, pak, nije bila previše zainteresirana za izjavu.

‘Sve je objavljeno, nemam što sad komentirati. Ja sam emancipirana intelektualka, ne ovisim o svom mužu, mogu se brinuti za četvero djece i sigurno ne bih dozvolila da me muž zlostavlja’, kratko rekla im je Janja Ćorušić.

Drugi incident, prema pisanju Nacionala, dogodio se nekoliko godina nakon obiteljskog incidenta, kada je Ćorušić pijan pucao iz pištolja u zagrebačkom naselju Šestine, u kojem ima obiteljsku kuću, a sve je policiji prijavila jedna strana ambasada koja ondje ima rezidenciju. Policija ga je i tog puta privela u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče. Izvori Nacionala tvrde da je on imao zaštitu policije u oba slučaja jer mu je trebala biti oduzeta dozvola za posjedovanje oružja, a koju navodno posjeduje jer se bavi lovom.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.5 ° C
17.2 °
14.1 °
48 %
8.8kmh
20 %
Čet
16 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: