12.6 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

Majka nestalog Tomislava: Mog Tomislava nema, locirali su mu mobitel i policija ima lokaciju te zgrade

Tomislav Horvatuš (15) nestao je prije dva dana u zagrebačkom naselju Špansko, poslije nastave nešto iza 13 sati. Roditeljima se porukom posljednji put javio oko pola 12 dok je bio u školi, a nekoliko ljudi je navodno vidjelo Tomislava istog dana oko 21 sat na igralištu NK Špansko

Pročitajte još:

Tomislav Horvatuš (15) nestao je prije dva dana u zagrebačkom naselju Špansko, poslije nastave nešto iza 13 sati. Potraga za tinejdžerom još uvijek traje, a iz PU zagrebačke rekli su da o slučaju ne mogu dati više informacija. Otac nestalog 15-godišnjaka, Miro Horvatuš, kaže da je mobitel njegovog sina lociran u stanu zgrade u Španskom, piše Index.hr.

– Moj muž je jučer ispred zgrade prosjedio cijeli dan. Adresu ima i policija, ali ondje je 20 stanova i oni ne žele ući u sve, a oni valjda imaju nekakve ovlasti. Ja nemam nikakve. Ako ga oni ne mogu naći, ja ću ga naći – dodala je majka Ana.

Tomislava su zadnji put vidjeli u pečenjari u koju je, nakon igre na igralištu Nogometnog kluba Špansko, otišao na ćevape.

– Gospođa koja tamo radi nam je ispričala da se naljutio jer su oni trgali čačkalice i rekao je da ne želi raditi nered pa je otišao od njih. Gospođa je rekla da će nas nazvati ako ga vidi. Odgovorila sam joj da samo nazove i da ću po njega doći i avionom ako treba – rekla je majka za Dnevnik.hr.

Ako ste ga vidjeli, zovite 192
Tomislav je visok oko 175 cm, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imao majicu kratkih rukava bež boje, donji dio trenirke crne boje, crno-bijele tenisice s crnim potplatom.

Nosio je crnu torbicu preko ramena.

Ako ste ga vidjeli ili imate informacije o njemu, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192.

Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12.6 ° C
13.3 °
10.8 °
89 %
2.6kmh
0 %
Pet
13 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
22 °
Uto
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9320
GBP
1,1688
CHF
1,0243
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: