15.9 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Mladić (25) upao u osnovnu školu u Dubravi i tukao dvoje učenika: Jedan dječak ima potres mozga

Nasilnika je policija prijavila zbog nanošenja tjelesnih ozljeda. U školu je ušao s drugim učenicima tijekom odmora. Nije bilo nikoga na porti tko bi ga zaustavio i pitao kamo ide...

Pročitajte još:

Šakama i nogama tukao je dvojicu učenika 8. razreda, jednog na hodniku, a drugoga je slijedio u učionicu te ga izudarao pred profesoricom. Djeca su u šoku, boje se ići u školu nakon toga jer su čula da je počinitelj pušten. U šoku je i profesorica koja je svemu tome svjedočila, ispričao nam je prijatelj obitelji jednog od napadnutih učenika.

Kako se neslužbeno doznaje, mladić je u školu ušao tijekom odmora, a u tom trenutku na porti nije bilo nikoga, već je domar navodno kosio travu. Nakon što je 25-godišnjak uspio ući u školu i napao maloljetnike, pokušao je i pobjeći, no domar kojem su telefonom javili što se dogodilo, odmah je potrčao za njime te ga uspio zaustaviti

Novi slučaj nasilja u školi dogodio se prošlog četvrtka, 27. travnja, oko 15.30 sati u jednoj osnovnoj školi na području zagrebačke Dubrave. Policija je tako izvijestila kako je 25-godišnjak udario dvojicu maloljetnika, a do dolaska policajaca uspio ga je zadržati zaposlenik škole.

”Dolaskom na adresu dojave policijski službenici utvrdili su da je 25-godišnjak u hodniku ustanove prišao dvojici maloljetnika i obojicu otvorenim dlanom udario po licu. Nakon događaja, 25-godišnjak se udaljio iz odgojno-obrazovne ustanove, no u blizini ga je sustigao zaposlenik škole te ga zadržao do dolaska policijskih službenika. Liječnička pomoć maloljetnicima je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni – odgovorili su na naš upit iz zagrebačke policije i naveli da su protiv 25-godišnjaka podnijeli kaznenu prijavu zbog nanošenja tjelesne ozljede”, potvrdila je policija.

Prijatelj obitelj jednog od napadnutih učenika ispričao je za 24sata što se dogodilo, navodeći kako su djeca u strahu. – Šakama i nogama tukao je dvojicu učenika 8. razreda, jednog na hodniku, a drugoga je slijedio u učionicu te ga izudarao pred profesoricom. Djeca su u šoku, boje se ići u školu nakon toga jer su čula da je počinitelj pušten. U šoku je i profesorica koja je svemu tome svjedočila – kazao je.

Kako se doznaje, mladić je u školu ušao tijekom odmora, a u tom trenutku na porti nije bilo nikoga, već je domar navodno kosio travu. Nakon što je 25-godišnjak uspio ući u školu i napao maloljetnike, pokušao je i pobjeći, no domar kojem su telefonom javili što se dogodilo, odmah je potrčao za njime te ga uspio zaustaviti. Učenici su prevezeni u KBC Zagreb gdje su im utvrđene lakše ozljede.

– Ima potres mozga, no pušten je na kućnu njegu. Još ga muče vrtoglavice, a po savjetu liječnika ne ide u školu – kazao je za jednog maloljetnika obiteljski prijatelj. Navodno je svemu prethodio događaj na hodniku između jednog osmaša i učenika 6. razreda. Ovaj mlađi učenik nazvao je 25-godišnjaka, inače člana svoje obitelji, i žalio se kako ga osmaši gnjave, na što je 25-godišnjak reagirao dolaskom u školu.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.2 ° C
14.3 °
8.1 °
77 %
1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: