5.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Mojmira bez trunke šminke vodila Direkt: ‘Dan bez make-upa’

Pročitajte još:

Urednica i voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić emisiju emitiranu u utorak odlučila je voditi bez trunke šminke i pritom iznenaditi brojne gledatelje.

“Možda ste primijetili da danas malo drugačije izgledam nego inače. E pa danas je No Make up day, iliti dan bez šminke”, rekla je Mojmira na kraju emisije pa dodala:

“Možda ne u Hrvatskoj, ali u nekim drugim zemljama to je dan kad je bitno prirodno, dan kad trebate biti zadovoljni takvi kakvi jeste, dan kad je bitna osobnost, ne ljepota. Dan kada nesavršenosti treba ponosno nositi, ne skrivati. Bitan je sadržaj, ne izgled, barem u ovoj emisiji. Hvala vam što gledate, pusa, bok”, odjavila se.

Mojmira je vodila emisiju u svom uobičajenom tonu, a na sebi je imala plavi sako. U studiju je gostovao Ljubo Ćesić Rojs (64), a na kraju emisije voditeljica je objasnila kako je danas dan bez šminke.

– Prvi put vidim da netko vodi emisiju bez šminke – napisala je jedna od gledateljica, a druga je dodala da ju je prizor oduševio.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
0.5kmh
75 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: