27.1 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Muškarac brutalno pretučen kod Zadra: ‘Doktori su morali odstraniti jedan dio lubanje’

Zadarska policija traži više nepoznatih počinitelja koji su ponedjeljak 17. srpnja u ranim jutarnji satima pretukli 33-godišnjaka u Turnju kraj Zadra

Pročitajte još:

Napadači su ih krenuli udarati, nakon čega su pali na pod. Inače, Denni je bio prvak Hrvatske u boxu, zna se tuči, međutim ne može se sam boriti protiv desetorice. Prema riječima očevidaca, jedan od napadača zgrabio je stolac i nemilosrdno zamahnuo odozgora i puknuo Dennija u glavu svom snagom. To je toliko odvratno. Nakon toga, pao je na pod. Nastavili su cipelariti i jednog i drugog, ispričao nam je pojedinosti događaja Darko Kelečević, otac braće koju je u ponedjeljak u Turnju pokraj Zadra u ranim jutarnji satima pretukla nepoznata skupina muškaraca.

Lakše tjelesne ozljede zadobio je njegov mlađi brat Michel Kelečević, koji je uspio pobjeći od napadača i pozvati pomoć.

8a0ab5e9 8029 4f68 81cf 2c2ecc73825a

ako kaže njegov otac, on je počeo bježati, no napadači su ga sustigli. Braću su usput i opljačkali.

– Udariti nekoga na taj način u glavu, to rade monstrumi- rekao je otac.

Braća Kelečević su prije tri dana stigla iz Švedske. Htjeli su ići u Dubai, no otac ih je pozvao u Hrvatsku na odmor.

– Rekao sam im „dođite doma kod nas“, imamo ovdje kuću, to je i njihova kuća. Došli su ovdje da uživaju, našli su se s nekim društvom, susjedima. Taman je te večeri bila nekakva fešta Turanjska, bili su zajedno u kafiću, nitko nikog nije dirao – govori otac.

Sve je bilo u redu dok Denni nije osjetio da ih pet-šest muškaraca čudno promatra. Uz to, učinilo mu se da sa strane stoji još nekoliko njih. Osjetili su nemir i krenuli su doma. Samo 100-injak metara od kafića gdje su bili s društvom grupa ih je zaskočila s leđa.

Ubrzo nakon incidenta, u pomoć su priskočili očevici. Jedan susjed, inače vatrogasac, zamotao je Denniju glavu da ne krvari toliko.

– Hitna pomoć nije dolazila. Policija je došla sat vremena nakon događaja, a tek nakon što su oni nazvali hitnu, pojavili su se 15-ak minuta poslije. Sada je nastradalo moje dijete, no sutra to može biti netko drugi. Nadam se da će policija napraviti svoj posao i uhvatiti počinitelje.

Denni je u utorak operiran u zadarskoj Općoj bolnici.

– Operacija je prošla okej, ali opet je pitanje kako će proći oporavak. Rekao nam je doktor da se radi o doista teškoj operaciji. Izrezali su mu lubanju, četiri puta četiri centimetra. Što njemu to treba da dođe na odmor u Hrvatsku i doživi ovo?

Policija je uzela snimke nadzorne kamere iz lokala u kojem su bili. Inspektor je u utorak izvijestio Dennijeve roditelje da od toga nema ništa jer kamere nisu radile.

– Moj Denni je najvažniji svjedok ovdje, policija ga ništa nije pitala- kaže otac.

Zadarska policija traži više nepoznatih počinitelja koji su ponedjeljak 17. srpnja u ranim jutarnji satima pretukli 33-godišnjaka u Turnju kraj Zadra. Kako su izvijestili, dojavu o događaju dobili su oko 5 sati od Hitne medicinske pomoći. Oni su pomogli mladiću kojega je Hitna, kako navode, pronašla ozlijeđenog u blizini ugostiteljskog objekta.

Ozlijeđenog mladića Hitna je prevezla u Opću bolnicu Zadar gdje su mu mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

– Policijski službenici nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem u odnosu na navedeni događaj u kojem je 33-godišnji hrvatski državljanin teško ozlijeđen. Do sada provedenim mjerama i radnjama u sklopu kriminalističkog istraživanja, sumnja se da ga je u ponedjeljak, 17. srpnja u ranojutarnjim satima u Turnju fizički napalo nekoliko osoba, dok se nalazio u društvu 31-godišnjaka – izvijestila je zadarska policija, koja još uvijek utvrđuje sve okolnosti napada kao i identitete počinitelja.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
24.8 ° C
25.8 °
24.1 °
44 %
3.1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
21 °
Pet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: