7.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

NEVJEROJATNI PRIZORI NA BRAČU: ‘Kombi je gorio, vozači ga zaobilazili. Kad smo stali, vozač je bio u šoku’

Pročitajte još:

Sramotno je da su domaći i stranci zaobilazili ovakav auto koji gori i čovjeka koji stoji pored auta bez da su se zaustavili, ali najvažnije je da je čovjek na kraju dobro!

Rekla nam je to čitateljica o incidentu koji se dogodio u noći s nedjelje na ponedjeljak na otoku Braču.

Naime, kako su za 24 sata potvrdili iz DVD-a Bol, u ponedjeljak u noći došlo je do požara na vozilu.

– Noćas oko 1.23 dobili smo dojavu o prevrtanju vozila na krov i zapaljenju, unesrećeni je na svu sreću uspio sam izaći iz auta, s time da je vozilo planulo i u potpunosti izgorjelo – rekao je Stipe Marinković, zapovjednik DVD-a Bol za 24 sata.

No, kako nam govori čitateljica koja je sa suprugom pozvala vatrogasce, čini se da je veća tragedija izbjegnuta u zadnji čas.

– Krenuli smo iz Bola cestom Putom Zlatnog Rata, i tri kilometra od Bola vidjeli caddy kako počinje gorjeti u daljini i druge aute kako ga zaobilaze. Mi smo brzo izašli iz auta i pješke krenuli prema autu koji je gorio. Krenuli smo odmah zvati vatrogasce čim smo vidjeli automobil iz daljine. Kada smo se približili vidjeli smo gospodina koji stoji dva metra od automobila koji gori – prepričava čitateljica, dodavši kako gospodin, vjerojatno uslijed šoka, nije htio da ikoga zovu.

– Bio je bos i ozlijeđen, odmah smo znali da je u šoku i da zato to govori te smo pozvali i hitnu. Auto je sve više počeo gorjeti, a gospodin se nije htio od šoka odmaknuti od auta, govorio je da su mu pune kante unutra i da nije to ništa. Suprug i ja smo ga odvukli od auta par metara dalje – dodaje čitateljica.

Vatrogasci su, kako kaže, stigli u roku pet minuta i brzo ugasili požar, čovjek je imao samo jače ogrebotine, tvrdi čitateljica, dodavši da im je čovjek rekao kako je išao iz Bola za Humac i da nema pojma kako mu se ovo dogodilo, s obzirom da nije pio i da nije brzo vozio.

Zapovjednik Marinković iz DVD-a Bol dodaje kako je požar na vozilu izbio na županijskoj cesti D115 Bol-Gornji Humac, a na intervenciju su izašla četiri vatrogasca s dva vozila.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.4 ° C
9.8 °
6 °
76 %
3.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: