8.4 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Pogledajte kako izgledaju velike gužve na zagrebačkoj obilaznici

Zbog radova na obilaznici izmedu čvora Jakuševac i čvora Kosnica nije moguce spajanje na autocestu kod Velikog polja

Pročitajte još:

Na obje dionice bit će obnovljen kolnik i zamijenjena odbojna ograda, na dionici čvor Jakuševec – čvor Kosnica radovi će se izvoditi u duljini od šest kilometara, a na dionici naplatna postaja Zagreb istok – čvor Križ u duljini od 19,5 kilometara, priopćile su u ponedjeljak Hrvatske autoceste (HAC).

Na autocesti A3 Bregana – Zagreb – Lipovac na dionici zagrebačke obilaznice između čvora Jakuševec – čvora Kosnica u smjeru Lipovca i dionici naplatna postaja Zagreb istok – čvor Križ u smjeru Lipovca danas su započeli veliki radovi zbog čega će na tom dijelu promet biti otežan.

(vecernji.hr)

Kako javlja HAK, na A3 Bregana-Lipovac u 13.13 sati stvorila se gužva i vozi se u koloni.

A3 Bregana-Lipovac (zone radova):

– između čvorova Križ i Popovača kolona vozila u smjeru Bregane duga je oko 11 km;

– zagrebačka obilaznica: kolona vozila između čvora MOST SAVA i čvora Otok Svibovski u smjeru Bregane duga je oko 9 km.

Kolona vozila na autocesti A4 između čvora ZAGREB ISTOK i čvora SESVETE u smjeru Zagreba (zapada) zbog radova na postavljanju privremene signalizacije za radove između čvora Kosnica i čvora Jakuševec. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h. Kolona vozila proteže se oko 3 km.

I na Google Mapsu taj dio je u crvenom.

Na obje dionice bit će obnovljen kolnik i zamijenjena odbojna ograda, na dionici čvor Jakuševec – čvor Kosnica radovi će se izvoditi u duljini od šest kilometara, a na dionici naplatna postaja Zagreb istok – čvor Križ u duljini od 19,5 kilometara, priopćile su u ponedjeljak Hrvatske autoceste (HAC). Radovi će se izvoditi sve dane u tjednu, uključujući i blagdane i praznike, za vrijeme dnevne vidljivosti te uz povoljne vremenske uvjete, a trebali bi biti završeni u roku 50 odnosno 90 dana, navodi HAC. Zbog kompleksnosti radova i gustoće prometa promet će na na tom dijelu autoceste A3 za vrijeme trajanja radova biti otežan, očekuju se kolone i zastoji pa HAC preporučuje vozačima da se koriste alternativnim putovima.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
8.8 ° C
9.4 °
7.8 °
83 %
1.5kmh
75 %
Sri
9 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: