21.2 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Srbi zaprijetili Zoranu Milanoviću: ‘Taj čovjek ne smije biti na slobodi!’ Spremaju optužnicu?!

Pročitajte još:

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je u srijedu navečer da napadi Zorana Milanovića na predsjednika Aleksandra Vučića ne dolaze zato što je Vučić zločinac, već zato što ne želi čuti o hrvatskim zločincima.

“Ako u Srbiji postoji zakon, onda će protiv Milanovića biti podignuta optužnica za širenje vjerske i nacionalne mržnje. Čovjek koji se hvali ustaškim podrijetlom i pozdravlja progon Srba iz Hrvatske može biti predsjednik Hrvatske, ali ne smije biti na slobodi. Napadi hrvatskog predsjednika Milanovića na srbijanskog predsjednika Vučića ne dolaze zato što Aleksandar Vučić ima zločin na savjesti, nego zato što Hrvatska ima neprežaljene zločine koje je Vučić otkrio i o kojima nije htio šutjeti”, rekao je Vulin.

Podsjetimo, predsjednik Milanović je ranije rekao kako će Hrvatska, ako bude neraspoložena, optužiti Vučića jer je Srbija optužila hrvatske pilote koji su granatirali kolonu Srba na Petrovačkoj cesti, a među ubijenima su bila i djeca.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
51 %
6.2kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: