22.9 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

U teškoj nesreći kod Splita poginule dvije sestre: Vozač pobjegao, ali je brzo uhićen

Vozača su na kraju odvezli u bolnicu zbog frakture nosa, ali mu se od stresa pogoršalo opće stanje pa je hospitaliziran

Pročitajte još:

Sinoć se u naselju Konjsko u splitskom zaleđu, na državnoj cesti 56, dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila – dva osobna i jedno kombi vozilo.

Prema neslužbenim informacija, nesreću je izazvao vozač u kombi vozilu marke Mercedes Vito udarivši u vozilo Fiat, a koje je u naglom kretanju naletjelo na vozilo marke Dacia iz suprotnog smjera. U udesu su život izgubile dvije ženske osobe, sestre u dobi od 36 i 55 godina života, dok je jedna osoba vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u bolnicu. Cesta je bila zatvorena za sav promet koji je bio preusmjeren na obilazne pravce.

Riječ je o mještaninu iz Prugova koji je Mercedesom udario njihovo vozilo. Izašao je iz vozila, a kada je vidio što je napravio, pobjegao je u kuću i zaključao se. Nije htio otvoriti pa je policija probila ulazna vrata i uhitila ga.

Odvezli su ga u bolnicu. Dalmatinski portal piše da je hospitaliziran. Kada ga puste iz bolnice, provest će se kriminalističko istraživanje.

U sudaru su sudjelovala tri vozila, dva osobna i jedno kombi vozilo, a prema neslužbenim informacijama koje prenosi Dalmacija News, sudar je izazvao vozač u kombi vozilu marke Mercedes Vito kada je udario u vozilo Fiat, koje je u naglom kretanju naletjelo na vozilo marke Dacia iz suprotnog smjera. Nakon nesreće vozač kombija (47) se udaljio s mjesta događaja, no policija ga je brzo pronašla i uhitila.

Dalmacija News piše da su sestre bile u dobi od 36 i 55 godina.

2fb93f14 893d 4238 aff5 4f5f98c9893d

27 poginulih od početka godine na tom području
Očevidom je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika Sanja Selman, koja će dati svoj sud o okolnostima i posljedicama nesreće u kojoj je Prugovo ostalo zavijeno u crno. Svi sudionici nesreće su s tog područja.

Na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske od početka godine do početka listopada u prometu je život izgubilo 27 osoba.

Policija silom ušla u vozačev stan, bio je pijan
“U odnosu na prometnu nesreću koja se sinoć dogodila na DC56 u mjestu Konjsko, a u kojem su smrtno stradale dvije osobe, na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetništva. Jedan od sudionika prometne nesreće odveden je na pružanje liječničke pomoći i zadobio je tešku tjelesnu ozljedu i zadržan je na daljnjem liječenju.

Policijski službenici su sinoć pronašli muškarca koji se dovodi u vezu s izazivanjem prometne nesreće, a koji je nakon nesreće pješke pobjegao s mjesta događaja. Oko 21.20 sati spomenuti muškarac je pronađen u obiteljskoj kući iz koje je odbijao izaći, nakon čega su policijski službenici na silu otvorili vrata obiteljske kuće.

Obzirom da je muškarac odbio postupiti po izdanoj zapovijedi policijskih službenika nad njim su uporabljena sredstva prisile. Nakon pronalaska, muškarac je alkotestiran i utvrđeno je da se nalazi pod utjecajem alkohola. Odveden je u bolnicu, utvrđeno je da je i on prometnoj nesreći zadobio ozlijede i zadržan je na daljnjem liječenju.

Nakon otpuštanja iz bolnice nad njim će se provesti istraživanje”, kazali su iz PU splitsko-dalmatinske.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
20.8 ° C
22.2 °
18.8 °
56 %
2.1kmh
20 %
Sub
22 °
Ned
24 °
Pon
22 °
Uto
23 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: