10.8 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Još jedna smrt u HV-u: Pronađena mrtva vojnikinja s područja Vukovarsko-srijemske županije

Pročitajte još:

U ponedjeljak, 19. srpnja 2021. godine smrtno je stradala pripadnica Oružanih snaga RH s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Pripadnica Hrvatske vojske RH smrtno je stradala izvan službe.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, djelatnici policije, Vojne policije i nadležnog Državnog odvjetništva utvrđuju okolnosti događaja.

Zbog nesretnog događaja ministar obrane s djelatnicima Ministarstva obrane i Hrvatske vojske izražava sućut obitelji preminule pripadnice.

Peti smrtni slučaj u vojsci tijekom nešto više od mjesec dana
Ovo je peti smrtni slučaj u Oružanim snagama Republike Hrvatske unutar nešto više od mjesec dana. Sve je počelo 8. lipnja kada je na području Zagrebačke županije pronađen mrtav dragovoljni ročni vojnik OSRH.

Dva dana poslije, 10. lipnja, na području Bjelovarsko-bilogorske županije pronađen je još jedan smrtno stradali dragovoljni ročnik.

Portal Bjelovarac neslužbeno je doznao da je 30-godišnjak pronađen mrtav u automobilu na parkiralištu između sportskog parka Borik i groblja u Bjelovaru te da je pištoljem počinio samoubojstvo.

Tijelo trećeg smrtno stradalog vojnika pronađeno je na području Varaždinske županije.

Tijelo četvrtog vojnika pronađeno je na području Zagrebačke županije, a MORH je tada javio kako je pripadnik OSRH-a smrtno stradao izvan službe.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.4 ° C
9.8 °
6 °
76 %
3.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: