12.6 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

Kakav bezobrazluk! Sjele za stol na Rivi, pokupile tuđi novac i nestale

Pročitajte još:

Na snimci iz kafića St Riva se vidi kako gosti odlaze, a novac su ostavili na stolu. Potom dolaze dvije strankinje, gledaju u novac, a zatim ga zaklanjaju torbom i ubacuju novac u torbu

Nakon prošlotjednog incidenta kada su Britanci iz kafića u Splitu otišli bez da su platili račun, Dalmatinski portal donosi sličnu priču, opet iz Splita.

Znale su one jako dobro zašto je taj novac na stolu, no brzo su dobile ideju.

Najprije su sjele za stol, gledale u novac, a onda su se počele dogovarati kako ga ukrasti. No, ono što nisu znale je da ih je kamera svo to vrijeme snimala, pa je tako sramotan čin objavio i Dalmatinski portal.

Na stolu je bilo oko 500 kuna. U kafiću kažu da slučaj nisu prijavili policiji, naprosto su se oprostili od tog novca jer nažalost nisu odmah pogledali u kamere kako bi provjerili gdje su nestali i što su napravili gosti koji su za istim stolom sjedili prije njih.

Turistkinje su nakon krađe sa smješkom uzele u ruke meni i očito se još i dobro počastile.

“Pa kol’ko moraš bit’ jadan da to napraviš?! I još se ceri k*avetina jedna”, “Ruke im se osušile”, “Smijala bi se ona meni, gubicu bi joj naravnala s tim menijem”, nižu se komentari šokiranih građana.

Video drske krađe možete pogledati na Dalmatinskom portalu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12.6 ° C
13.3 °
10.8 °
89 %
2.6kmh
0 %
Pet
13 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
22 °
Uto
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9320
GBP
1,1688
CHF
1,0243
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: