10.4 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Ljudožderi kriminalci u Srbiji: Poslali su mu ćevape od svinjskog mesa i mljeveno meso ljudi: Jeli ih sa senfom i lukom

Pročitajte još:

Radoje Zvicer, odbjegli vođa “Kavčana”, klanom Belivuk avionom je u Crnu Goru poslao dvije vrste ćevapa, jednu od žrtava koje su ubili i samljeli, a drugu od svinjetine koju su kupili u jednom beogradskom restoranu.

Ćevapi od ljudskog mesa, koje, kako se sumnja, kriminalna skupina Veljka Belivuka i Marka Miljkovića temelji i vlada nad žrtvama ubijenim u Ritopeku, stigli su iz Beograda zrakoplovom u Crnu Goru za odbjeglog vođu klana Kavač Radoja Zvicera ! Kako izvor Kurira otkriva, zajedno s pošiljkom ćevapa od ljudi, Zvicer je tražio i da mu se kebabi dostave iz poznatog beogradskog restorana!

– Već pečeni ćevapi poslani su mu u dvije odvojene kutije, avionom. Očito je volio imati oboje i jesti ih istodobno kako bi mogao prosuditi koji su mu ukusniji, s tim što je luk uvijek stavljao kao prilog u one od ljudskog mesa, inače ostatke njegovih krvni neprijatelji – kaže sugovornik Kurira.

Podsjetimo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da su članovi klana Veljka Belivuka od ljudi pravili ćevape i slao ih Radoju Zviceru, vođi klana Kavač.

– Taj Zvicer, kad ga je netko iznervirao, tražio je od Belivuka da mu pošalje ćevape. A Belivukovi mesari stvarno su ubijali ljude, mljeli ih u industrijskoj mašini za meso, pravili ćevape i slali ih u Zvicer. Prije nego što su ih ubili, najviše su mučili svoje žrtve. Sjekire pronađene u tajnom bunkeru korištene su za jezivo preživljavanje. Utvrđeno je da su nekim žrtvama gurnuli oštricu sjekire u anus ili im prerezali tetive, a čekićima su slomili zglobove i glavu – rekao je, između ostalog, Aleksandar Vučić.

Zvicer u Južnoj Americi Sigurnosne službe regije, na čelu sa srpskim operativcima iz Ministarstva unutarnjih poslova i BIA-e, smjestile su Radoja Zvicera, navodnog vođu klana Kavač, u jednu od zemalja Južne Amerike, pišu Novosti.

Navodno Zvicer stalno mijenja mjesto prebivališta, a sumnja se da koristi nekoliko krivotvorenih putovnica.

Valja se prisjetiti da je Srbija izdala nalog za njegovo uhićenje zbog sumnje da je vodio Belivuk-a i Miljković u grupi. Prema Kuriru, dvojica osumnjičenih posjetili su Zvicer u Kotoru u siječnju ove godine, neposredno prije uhićenja.

– Zvicer je izbjegao atentat u Ukrajini prošlog ljeta i vjerovao je da je napad na njega organizirao “ružičasti panter” Milan Ljepoja, koji je tada nestao u Beogradu. Istražitelji sumnjaju da je Ljepoja ubijen u Ritopeku, po Zvicerovom nalogu – objašnjava sugovornik.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
10.4 ° C
12.8 °
7.1 °
70 %
2.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: