15.8 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

MUP češlja slučaj: Mladi policajci slavili uz užičko kolo na Policijskoj akademiji?

Pročitajte još:

Snimka na kojoj navodno mladi policajci završetak akademije slave uz narodnu glazbu plešući užičko kolo, objavljena je na 24 sata. Vlasnik snimke tvrdi kako je u četvrtak bila proslava završetka obrazovanja posljednjeg naraštaja u Policijskoj akademiji “Josip Jović”, pa su se kadete iz Zagreba odlučili proveseliti.

O svemu su se oglasili iz MUP-a kazavši kako je u tijeku utvrđivanje autentičnosti snimke.

– Izvješćujemo kako je i Ministarstvo u sjedištu danas tijekom dana zaprimilo kraću snimku koja je vjerojatno nastala na Policijskoj akademiji u Zagrebu, a na kojoj se vjerojatno vide prekvalifikanti za zanimanje policajac. Odmah po primitku snimke od Policijske akademije smo žurno zatražili detaljno izvješće i provjeru autentičnosti navedene snimke.
Po zaprimanju relevantnih informacija obavijestit ćemo o utvrđenom, kao i o činjenici je li došlo do propusta u odnosu na odgojno-edukativnu ulogu navedene ustrojstvene jedinice ovog Ministarstva – kažu iz MUP-a.

Snimku veselja možete pogledati ovdje.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.8 ° C
16.6 °
13.6 °
29 %
2.1kmh
0 %
Pet
16 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
10 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: