17.8 C
Zagreb
Subota, 27 srpnja, 2024

MUP češlja slučaj: Mladi policajci slavili uz užičko kolo na Policijskoj akademiji?

Pročitajte još:

Snimka na kojoj navodno mladi policajci završetak akademije slave uz narodnu glazbu plešući užičko kolo, objavljena je na 24 sata. Vlasnik snimke tvrdi kako je u četvrtak bila proslava završetka obrazovanja posljednjeg naraštaja u Policijskoj akademiji “Josip Jović”, pa su se kadete iz Zagreba odlučili proveseliti.

O svemu su se oglasili iz MUP-a kazavši kako je u tijeku utvrđivanje autentičnosti snimke.

– Izvješćujemo kako je i Ministarstvo u sjedištu danas tijekom dana zaprimilo kraću snimku koja je vjerojatno nastala na Policijskoj akademiji u Zagrebu, a na kojoj se vjerojatno vide prekvalifikanti za zanimanje policajac. Odmah po primitku snimke od Policijske akademije smo žurno zatražili detaljno izvješće i provjeru autentičnosti navedene snimke.
Po zaprimanju relevantnih informacija obavijestit ćemo o utvrđenom, kao i o činjenici je li došlo do propusta u odnosu na odgojno-edukativnu ulogu navedene ustrojstvene jedinice ovog Ministarstva – kažu iz MUP-a.

Snimku veselja možete pogledati ovdje.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
16.8 ° C
17.1 °
16.8 °
94 %
1kmh
0 %
Sub
34 °
Ned
37 °
Pon
30 °
Uto
31 °
Sri
34 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9237
GBP
1,1854
CHF
1,0274
CNY
0,1270
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: