16.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

NOVI DETALJI HORORA: Ubojica djece u Zagrebu je Austrijanac. Na Facebooku ostavio oproštajno pismo

Pročitajte još:

Nemirno je noćas bilo u Zagrebu. Stravičan zločin dogodio se u Mlinovima.

Troje djece, blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine ugušio je noćas vlastiti otac (56) u potkrovnom penthouseu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je htio presuditi sebi, doznaje Jutarnji.

U sjevernom dijelu Zagreba na području Mlinova pronašli su tijela troje djece. Sumnjaju da ih je ubio otac, austrijski državljanin s hrvatskom adresom. Na Facebooku je ostavio oproštajno pismo

– Pronašli smo troje djece bez znakova života te se sumnja na kazneno djelo ubojstva. Očevidom rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika – izvijestila je policija.

Majka u vrijeme zločina nije bila u Zagrebu
Kako je Jutarnji prvi objavio, tijelo četverogodišnjaka bilo je u spavaćoj sobi, a tijela blizanaca, dječaka i djevojčice (7), pronašli su u dnevnom boravku gdje su još bile igračke.

Nakon što je ubio djecu, pokušao je ubiti i sebe, otrovom ili tabletama. Policajci su ga omamljenog pronašli u stanu i odveli na liječenje u bolnicu Sestara Milosrdnica, objavila je HINA.

U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem.nU policiji kažu da u toj obitelji ranije nije bilo “postupanja po problematici obiteljskog nasilja”.

Spominjao masone koji mu nisu htjeli pomoći
Otac je radio u uglednim austrijskim leasing kućama, a u Beču ima svoju konzultantsku firmu.

Na društvenim mrežama ostavio je oproštajno pismo. Napisao je ‘Zbogom svima, otići ću jer više ne mogu’.

U oproštajnom statusu spomenuo je loše odnose svoje bivše supruge i sadašnje partnerice koja ga je zbog toga ostavila te probleme s novcem.

Dodao je i kako se pokušavao vratiti na posao.

Spomenuo je i ‘braću iz masonske lože’ koji mu nisu htjeli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i brata koji su mu pomogli koliko su mogli.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.7 ° C
13.8 °
11.9 °
54 %
2.6kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: