11.4 C
Zagreb
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Oglasila se i Matejeva djevojka: ‘Ne gubim nadu da će ga pronaći. Doček su planirali pola godine’

Pročitajte još:

Djevojka nestalog Mateja Periša (27) je za srpske medije poručila kako je Matej u Beograd otišao sa šestoricom prijatelja. Doček su planirali nekoliko mjeseci

Sedmi dan traje potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišom (27). Za njime tragaju sve raspoložive policijske snage.

Kurir navodi kako je stupio u kontakt s Matejevom djevojkom koja je poručila da je nestali mladić mjesecima planirao novogodišnji provod u Beogradu.

Istaknula je da je na put otišao sa šestoricom prijatelja, a ona poznaje njih trojicu. Radi se o njegovim prijateljima još iz osnovne škole. Doček su planirali pola godine.

Kako javlja Kurir, djevojka nestalog Mateja ne gubi nadu da će ga pronaći.

Nakon okončanog i šestog dana potrage, nadu ne gubi ni Matejev otac koji je Slobodnoj Dalmaciji ponovio ono što govori od samog početka – samo želi da se njegov sin nađe.

“Pokušavam biti trezven. Pokušajte shvatiti moj vapaj. Hvala svima na pomoći i suosjećanju, od Beograda do mog Splita. Ako itko može riješiti ovaj slučaj, onda je to MUP Srbije. Znam da sve pokušavaju i želim da znaju da ih poštujem”, kazao je.

Nenad se jučer sastao i s hrvatskim veleposlanikom u Srbiji, Hidajetom Biščevićem. “Nada još postoji. U cijeloj toj tragediji kaže da je otkrio jedno dobro lice ovoga grada i ljudi. Nema druge nego čekati i nadati se najboljem. Ostaje u Beogradu koliko god bude trebalo. Nenad nam je rekao da su srpska i hrvatska policija u kontaktu”, kazao je veleposlanik Biščević.

Nenad je dao svoj uzorak radi DNK analize, a potvrdio je i da je policija pronašla taksista kojeg je Matej, kako se moglo vidjeti na snimkama nadzornih kamera koje su se pojavile, zaustavio u noći nestanka.

No, informacije o nestanku Mateja pristižu na kapaljku jer MUP Srbije ne želi iznositi nove detalje, osim informacija da i dalje traje velika potraga za mladićem čiji je nestanak rastužio cijelu regiju.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
11.4 ° C
13.3 °
8.8 °
89 %
1kmh
1 %
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
22 °
Sri
15 °
Čet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: