10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Postavili bombu na ulazna vrata stana na Laništu: ‘Mi smo na 5. katu, užas! Pa tu ima i djece!

Pročitajte još:

U 2 ujutro me zvao podstanar, došao sam za pola sata i vidio da su svi vani. Cijeli kat je uništen, navodno je netko podmetnuo bombu, ali evo još čekamo da policija završi očevid, kaže vlasnik oštećenog stana

Noćas je oko 2.20 na zagrebačkom Laništu došlo do eksplozije u stambenoj zgradi, kratko je izvijestila zagrebačka policija.

Jedna osoba je ozlijeđena te je prevezena u bolnicu, a policija i sve nadležne službe izašle su na mjesto događaja.

Nakon očevida bi trebale biti poznate okolnosti ovog događaja.

Index je doznao od svjedoka da se navodno radi o eksplozivnoj napravi postavljena na vrata stana na trećem katu zgrade na broju 26. Od siline eksplozije raznesena su vrata svih stanova na tom katu.

Materijalna šteta je ogromna.

Stan i lift su teško oštećeni
O eksploziji su se oglasili i iz Centra 112.

“Županijski centar 112 Zagreb zaprimio je noćas, 31. svibnja u 02:22 sati dojavu o eksploziji na trećem katu stambene zgrade, nakon koje je došlo do manjeg požara. Jedan stan i lift su teško oštećeni, a manja oštećenja su i na nekoliko ulaznih vrata susjednih stanova.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici, vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Novi Zagreb (11 vatrogasaca s tri vatrogasna vozila), Hitna medicinska pomoć, ekipe Plinare i Vodoopskrbe i odvodnje te Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Jedna ženska osoba je lakše ozlijeđena, a nakon pružene prve pomoći prevezena je u Klinički bolnički centar Zagreb – Rebro na daljnju obradu.

Pedesetak stanara izašlo je iz zgrade te će se kasnije riješiti njihovo zbrinjavanje dok su starije osobe i djeca zbrinuti kod susjeda i prijatelja. U tijeku je očevid i pregled zgrade zbog vidljivih oštećenja”, napisali su.

Screenshot 3 7

Screenshot 4

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: