21.2 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Poznati radijski voditelj svaki dan putuje na posao iz Splita u Šibenik: ‘Blenda da se maknem, već ih vidim na krovu… Je li ovo neka video igra?’

Pročitajte još:

Popularni radijski voditelj Joško Bonaći, nekdašnji zaštitni znak Radio Dalmacije koji je prije nekoliko mjeseci pojačao šibenski Radio Ritam, na svom je Facebook profilu ostavio zanimljivu objavu vezanu uz svoje svakodnevno putovanje autocestom na posao u Šibenik i nazad u rodni Split.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Prometne nesriće u zadnje vrime na našim cestama me uopće ne čude! Ka šta znate, svaki dan san na Dalmatini St-Ši-St pa van iz prve ruke mogu reć da me zapravo strah, jer ono šta svaki dan vidin, to je van svake pameti. I strani i domaći vozači ponašaju se ka da su formule, a ja se osjećan ko u nekoj video igri u kojoj pokušavan izbjeć potencijalnu, reć ću ovo naglas, smrt!! Moja prosječna brzina je 130 do max. 140 km/h, priko toga me straj.

Čim vidim, mahom “Bavarce” koji mi blendaju da se maknem, pitan se oću li ih nekoliko kilometri isprid sebe vidit na krovu? Da kojim slučajem iman odobrenje policije snimit sve te “tukce utrkaljce” na autocesti, još do kraja godine samo od naplaćenih kazni, Hrvatska bi isplatila cili dug . . . i još bi ostalo. Meni za honorar! Plaćam svakodnevno visoku cijenu rizika, rizika života, samo zato šta je neodgovornih previše na cesti. Vaš drumski ratnik!”

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
51 %
6.2kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: