9 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Princ William tješio najstarijeg sina na tribinama Webleya nakon poraza Engleza

Pročitajte još:

Dječak je s majkom Kate Middleton i ocem princom Williamom bio je na finalu Europskog prvenstva. Bio je vrlo tužan što su Englezi izgubili protiv Talijana, a njegove reakcije postale su hit na internetu

Kada je postalo jasno da Engleska tone i da neće odnijeti očekivanu titulu prvaka Europe, Georgeovo lice poprimalo je sve tužniji izraz.

Jučer se na Webleyu odigrala finalna utakmica između Italije i Engleske, a pred tribinama punim engleskim navijačima, trofej je pokupila talijanska reprezentacija.

Mladi princ je na utakmicu došao uređen kao tata: u odijelu i s kravatom, a njegove reakcije na utakmicu engleski navijači su pratili gotovo jednako budno kao samu utakmicu.

123
Foto: Richard Pelham/News Syndication/PIXSELL

Prvi gol za Englesku oduševio je kraljevsku obitelj pa je William od sreće zagrlio sina, koji je uzbuđeno skakao na tribinama.

george
Foto: Twitter

Nakon poraza sedmogodišnjak očigledno nije bio sretan pa ga je tješio otac William, što je raznježilo korisnike društvenih mreža.

“Izrazima lica prikazuje raspoloženje nacije”, “Žao mi je. Princ George izgleda tužno, kao i princ William i vojvotkinja od Cambridgea”, “Preslatko mi je vidjeti kako William tješi Georgea nakon poraza Engleske”, neki su od komentara na Twitteru.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
9 ° C
9.4 °
5.4 °
74 %
6.2kmh
75 %
Uto
9 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: