9.4 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Seksualni klinč dvojice muškaraca oralno zadovoljavao djeda na klupici u Zagrebu ispred – policije!

Pročitajte još:

Općinski prekršajni sud u Zagrebu ‘lupio‘ je dvojicu muškaraca po džepu sa 750 kuna kazne

Seksualni klinč dvojice muškaraca na klupici preko puta, ni manje ni više nego Policijske akademije na Aveniji Gojka Šuška u Zagrebu prekinuli su u suton upravo dečki u plavom. Momci su, inače umirovljeni 69-godišnji Zagrepčanin te nešto mlađi Karlovčanin, zaradili optužne prijedloge zbog vrijeđanja i omalovažavanja moralnih osjećaja građana nakon čega ih je Općinski prekršajni sud u Zagrebu “lupio” po džepu sa 750 kuna kazne, piše Jutarnji list.

Obojica su morala prenoćiti u policijskoj postaji dok alkohol nije izašao iz njih, a vrijeme provedeno pod policijskim nadzorom im je umanjilo za 600 kuna iznos koji moraju platiti. Također, svaki mora nadoknaditi i 300 kuna sudskih troškova.

Cijeli događaj opisao je 69-godišnji muškarac.

– Taj dan bio sam pijan. Sjedio sam na klupi kada mi je prišao jedan, meni nepoznati muškarac, a koji je također bio u alkoholiziranom stanju. Mi smo naprosto izgubili kontrolu nad svojim ponašanjem od alkoholiziranosti te me doista oralno zadovoljavao. Iskreno mi je žao. Tog muškarca kasnije nikada nisam vidio. Nisam sklon takvom ponašanju, ali zbog alkoholiziranosti nisam bio svjestan svojeg neprimjerenog ponašanja. Zapravo, ‘osvijestio’ sam se tek kad su do nas došli policajci te nas upozoravali da prestanemo s nedoličnim ponašanjem – posramljeno je u sudnici rekao zagrebački umirovljenik pritom moleći za blažu kaznu jer da ima mala primanja od kojih uzdržava suprugu s invaliditetom.

Obojici je kao otegotna okolnost, prilikom odmjeravanja visine kazne, uzeta u obzir njihova ranija prekršajna evidentiranost.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
8.5 ° C
8.8 °
6 °
76 %
5.7kmh
100 %
Uto
9 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: