10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Šetača Bandićevog psa napao muškarac na ulici, gurnuo ga je i teško ozlijedio

Pročitajte još:

Pet dana nakon Bandićeva pogreba, 8. ožujka, oko 6 sati u Maksimiru u Kušlanovoj ulici, muškarac starosti 50-godina došao je do 68-godišnjaka koji je šetao psa te ga odgurnuo, a uslijed čega je 68-godišnjak pao na tlo.

Naknadno je liječničku pomoć zatražio u KB-u Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, objavila je zagrebačka policija dva dana nakon događaja.

Jutarnji list je objavio da je ozlijeđeni 68-godišnjak Dragutin Ferenčak, bivši hrvač i šetač Bandićevog psa Rudija, a kojeg su mediji svojedobno prozvali čuvarom gradonačelnikovih tajni.

“Muškarac u dobi od 50 godina došao je do 68-godišnjaka koji je šetao psa te ga odgurnuo, uslijed čega je 68-godišnjak pao na tlo. Naknadno je zatražio liječničku pomoć u KB-u Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen i u tijeku je utvrđivanje okolnosti događaja”, objavila je policija dan nakon incidenta.

Napalo ga više osoba?
Istraga o ovom događaju još uvijek traje, no Jutarnji neslužbeno doznaje, da su povod svemu bile nesuglasice između dvojice Bandićevih štovatelja. One su se ubrzo pretvorile u svađu bogatu psovkama, da bi Ferenčak psećim povodcem udario 50-godišnjaka, koji je navodno kontrolor u jednoj gradskoj tvrtki. Ovaj je uzvratio odgurivanjem u kojem je Ferenčak pao i udario glavom. Nije poznato što je u tom okršaju bilo sa zlatnim retriverom Rudijem.

Tu je vijest, popraćenu fotografijama pretučenog Ferenčaka, na Facebooku objavio Marin Vlahović. U objavi je napisao da su navodno tri osobe napale Ferenčaka te da je njihov identitet poznat. Uz to, naveo je da je pseći povodac napadačima poslužio kao oružje. Dodao je da slučaj nije prijavljen policiji te se upitao jesu li već počeli obračuni među nasljednicima imovine i utjecaja pokojnog gradonačelnika. Bandićevi susjedi su u šoku.

– Prvi mi je to glas, ali znam da njega i Rudija nekoliko jutara za redom nisam vidjela u uobičajenoj šetnji, a nekoliko dana poslije Dragec je imao zamotanu glavu. Pomislila sam da mu je pao komad fasade sa zgrade, ali ga nisam pitala jer se zna uznemiriti kad se zabada u njegovu privatnost – rekla nam je jedna stanarka Bužanove.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.6 ° C
9.4 °
3.6 °
87 %
1.5kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: