18 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Silovao ženu u vlaku punom putnika. Nitko joj nije pomogao niti pozvao policiju

Pročitajte još:

Policija je priopćila kako je silovanje snimljeno nadzornom kamerom koja prikazuje putnike kako mirno sjede dok muškarac siluje ženu

Beskućnik Fiston Ngoy (35) iz Philadelphije u američkoj saveznoj državi Pennsylvania silovao je ženu u vlaku punom putnika. Nitko od putnika nije reagirao, pokušao spriječiti silovanje niti je pozvao policiju.

Tek je jedan radnik željeznice pozvao policiju nakon što je vidio napad na nadzornoj kameri. Policija je svladala silovatelja na sljedećoj željezničkoj stanici i to dok je u vlaku još uvijek silovao ženu, prenosi Fenix magazin.

Silovanje je snimljeno nadzornom kamerom koja prikazuje putnike kako mirno sjede dok muškarac siluje ženu.

“Bilo je puno ljudi koji su po mom mišljenju trebali intervenirati”, rekao je glavni policijski inspektor Timothy Bernhardt za New York Post.

Putnicima ne prijeti nikakva kazna jer u Pennsylvaniji nepružanje pomoći nije kazneno djelo. “Ipak, to nešto govori o nama kao društvu. Mislim, tko bi dopustio takvo nešto? Kako je moguće da joj nitko nije pomogao?”, šokiran je Bernhardt.

Žrtva silovanja odvezena je u bolnicu, a policiji je dala detaljan opis zločina. “Ona je nevjerojatno hrabra žena. Nadam se da će se uspjeti oporaviti”, rekao je Bernhardt, prenosi Felix magazin.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.9 ° C
18.3 °
15.1 °
56 %
2.6kmh
20 %
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: