6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Skandalozna i odvratna objava udruge Vigilare: “Muzemo i vašim novcem komadamo djecu”

Pročitajte još:

Objavu su mnogi njegovi sljedbenici jedva dočekali komentirati

Predsjednik udruge Vigilare i desničarski aktivist, povratnik iz Australije, Vice John Batarelo ne skriva činjenicu da navija za pobjedu Miroslava Škore u drugom krugu izbora za gradonačelnika.

Batarelo je prije nekoliko dana na Facebooku napisao da će se u Zagrebu voditi bitka između “patriota” i “komunista”. “Nikada nisam ovako otvoreno za nekoga poticao jer nisam niti u jednoj političkoj stranici, ali moramo zajedničkim snagama stati iza Škore i zaustaviti ponovni dolazak otvorenih komunista i rodnih luđaka na vlast. Soros se mora zaustaviti”, napisao je tada Batarelo.

Ultrakatolička udruga Vigilare koju vodi John Vice Batarelo objavila je skandaloznu i sramotnu fotografiju na Facebooku.

Na njoj je kovanica od kune i dječja ruka u krvi. Naslov je: ‘MUZEMO! i vašim novcem komadamo djecu’. Korištene su boje i fontovi kakve koristi platforma Možemo!.

Facebook je ovu objavio označio kao ‘osjetljiv sadržaj’.

Objavu su mnogi njegovi sljedbenici jedva dočekali komentirati:

“Stranka MOŽEMO je opasnost Republike Hrvatske, novce od lijevo liberalnih, antifašističkih, soroševskih, četničkih i agresorskih udruga i stranke MOŽEMO treba preusmjeriti za gospodarstvo i demografiju Republike Hrvatske”

“Platforma “možemo” donirana obilno od strane soroševog otvorenog društva, njemačke ekstremne ljevice i prisilno svih nas kroz državni proračun.. ove informacije su mnogima otvorile oči zadnjih dana.. pogledajmo samo koliko ih smeta kada se priča o financiranju njhovog kartela udruga”, bili su samo neki od komentara.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
92 %
1kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: