8.8 C
Zagreb
Subota, 1 travnja, 2023

Šogorica o majci preminule djevojčice: To dijete za nju bilo je višak, ona ju je sama predala

Pročitajte još:

Ona je to dijete sama predala, to zna i socijalna i svi znaju, ona je sama predala to dijete, ispričala je o svojoj šogorici

Sestra oca dvoipolgodišnje djevojčice koja je u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti preminula od premlaćivanja, za Novu TV je govorila o svojoj šogorici.

Njena šogorica, majka dvoipolgodišnje curice koja je preminula u zagrebačkoj Klaićevoj nakon što su je liječnici danima pokušavali spasiti, osumnjičena je da je šakama izudarala dijete, a od tih je ozljeda djevojčica na kraju i preminula.

Šogorica je rekla i da je njena majka (baka djeteta) prijavljivala majku curice Centru za socijalnu skrb.

U nastavku prenosimo razgovor.

Je li točna informacija da je vaša majka obavještavala Centar za socijalnu skrb da za djevojčicu nije najbolje da ostane s roditeljima?
”Moja majka nije obavještavala socijalnu što se tiče brata, nego je prijavljivala majku. Jer je više bio odsutan od kuće nego što je bio kod kuće”, kazala je sestra oca preminule djevojčice.

Što je onda vaša šogorica radila djevojčici?
”Ne znam, to dijete je bilo za nju višak, višak. Jer ona je to dijete sama predala, to zna i socijalna i svi znaju, ona je sama predala to dijete”, istaknula je.

Jesu li socijalni radnici dolazili provjeravati u kakvom je stanju djevojčica?

”Ne, moja majka je išla prijavljivati, ne sina, nego je prijavljivala majku, jer to je majka koja nije držala do svoje djece”, odgovorila je.

Jesu li izlazili iz Centra za socijalnu skrb?

”Ne, možda mjesečno jedanput. Sad zadnji put je dok je majka prijavila, znači negdje petak, ja mislim, četvrtak ili petak kad je majka prijavila izašli su van. Mala je išla u utorak psihologu, u tome vrijeme je tamo i povraćala i u srijedu ujutro se desilo to kobno”, rekla je sestra oca.

Jeste se čuli s bratom? Što kaže?

”Jesam, čula sam se s bratom, brat je mene informirao, brat je jako plakao i…’Nisam ništa svom djetetu napravio kao ni jedan roditelj koji ne bi. Ne znam što se događalo, nisam bio u kući i svi susjedi to znaju’ govorio je.

U tom trenu kad je maloj pozlilo, on se nije nalazio u kući, nije znao što se događa. I ona se protivila da neće na hitnu, neće na hitnu, neće na hitnu, ona će završiti u zatvoru. Evo, to je moje što ja mogu reći”, rekla je za Novu TV.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Uskok podigao optužnicu protiv Maje Šupe, primila je 15.000 eura mita

USKOK je, nakon provedene istrage, pred Županijskim sudom u Splitu podigao optužnicu protiv troje hrvatskih državljana (1959., 1962., 1973.)...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
8.7 ° C
9.4 °
7.5 °
90 %
4.1kmh
0 %
Sub
15 °
Ned
16 °
Pon
9 °
Uto
8 °
Sri
7 °

Tečajna lista:

HRK - Hrvatska kuna
EUR
7,6294
USD
7,0183
GBP
8,6641
CHF
7,6714
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: