6.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Stravična nesreća na Aveniji Dubrava: Audijem pokosio barem šest automobila

Pročitajte još:

Snimka s nadzorne kamere jednog od dućana na Aveniji dubrava pokazuje točan trenutak u kojem je vozač Audija pokupio nekoliko automobila parkiranih uz cestu

Vozač je velikom brzinom jurio po Aveniji Dubrava i udario u nekoliko parkiranih auta pored trgovačkog centra Dubrava oko 14.30 sati u ponedjeljak, potvrdili su iz zagrebačke policije. Isto potvrđuje i snimka s nadzorne kamere jednog od dućana ispred kojeg se dogodila nesreća.

Udario je vozila parkirana ispred trgovačkog centra Dubrava, javlja 24sata. Na snimkama se može vidjeti da je vozač pokupio automobile parkirane sa strane.

“Taman sam izašla iz tramvaja kada je dojurio i pobrao parkirane aute. Ljudi su ga izvukli van iz auta i posjeli, a šteta na drugim vozilima je velika. Tramvaji prema Dubcu su zaustavljeni jer je auto točno na tračnicama, a promet za tramvaje prema Dubravi se nastavio. Plastike i ostataka auta ima posvuda, pa je promet otežan”, opisala je očevidka za 24sata.

U zagrebačkoj policiji potvrdili su tek da je u nesreći sudjelovalo više vozila. No, zasada nije poznato ima li ozlijeđenih te što je dovelo do sudara.

Na mjestu nesreće u tijeku je očevid, nakon kojega će biti poznati više detalja, kažu u policiji.

Prema snimkama nesreće koje su objavljene na društvenim mrežama i u medijima, sudar je izazvao jureći automobil što se zaletio u kolonu parkiranih vozila i završio na krovu.

Zbog nesreće koja se dogodila na križanju s Ljubijskom ulicom došlo je do zastoja i u tramvajskom prometu pa linije 4, 7 i 11 voze samo do okretišta Dubrava.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
89 %
2.1kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: