8.4 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

E ZA OVO ĆE RUSI PLATITI! Rusi ubili trudnicu, izgorjela je u autu

Pročitajte još:

Nakon što je ukrajinska vojska uspjela potisnuti Ruse s dijela okupiranog teritorija, nastavljaju se žestoki raketni napadi koji nažalost rezultiraju i civilnim žrtvama. Među njima je i jedna trudnica, a Zelenski je zbog tragedije poslao još jednu žestoku poruku.

U ukrajinskom gradu Dnjiprud dvoje je poginulo, a četvero je ozlijeđeno od ruske raketne paljbe 25. listopada navečer.

– Tragedija. Ruski projektil koji je uletio u Dnjipro ubio je dvoje ljudi. Prema navedenim informacijama, četvero je ranjeno. Riječ je o dvije žene i dva muškarca. Svi su u bolnici. Tri su u teškom stanju – piše načelnik dnjipropetrovske regionalne vojne uprave Valentin Rezničenko na svom Telegram kanalu.

img 1906

Zbog pada fragmenata ruske rakete izbio je požar na benzinskoj postaji.

Zamjenik predsjedničkog ureda Kirilo Timošenko rekao je da je među mrtvima i trudnica koja je izgorjela u automobilu.

Umro je i operater autopraonice. Od udara rakete uništen je kompleks zgrada benzinske postaje – benzinske postaje, praonica automobila, vulkanizerska radionica i dva automobila.

Djelomično je uništena trgovina i ured.

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski obećao je na svojoj Facebook stranici da će “osveta biti pravedna i neizbježna”.

– Borimo se s teroristima svaki dan. Koji ubijaju mirne ljude, granatiraju gradove, uništavaju živote i sudbine Ukrajinaca. Danas se dogodio još jedan raketni napad. Kao rezultat toga, dvije osobe su umrle u Dnjipru. Među njima je i jedna trudnica. Troje ozlijeđenih je hospitalizirano. Nikada nećemo oprostiti. Odmazda će biti pravedna i neizbježna – piše ukrajinski predsjednik.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
8 ° C
8.3 °
6.5 °
86 %
3.1kmh
75 %
Sri
9 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: