10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Šef MUP-a Srbije: ‘Vrbuju me da budem špijun, ja to neću pod cijenu glave. Radim samo za srpski narod’

Pročitajte još:

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin tvrdi da jedna od najvećih obavještajnih službi na svijetu traži od njega da bude špijun i da radi za njih, ali da on na to ne pristaje ni pod koju cijenu, jer, kaže, radi samo za srpski narod, piše Klix.ba.

Kako tvrdi, ta obavještajna služba rekla je da su njegovi stavovi neprihvatljivi te kako će učiniti sve da više ne bude član srpske vlade ako te stavove ne promijeni i ne napusti politiku te očekuje kako će već od slijedeć tjedna krenuti medijska hajka protiv njega.

– Uvjet je bio da počnem raditi za njih i da napustim svoju politiku, a ja to neću po cijenu glave. Lako je izgubiti fotelju, a mogu i glavu, ali neću biti špijun ni jedne jedine obavještajne organizacije – rekao je Vulin za Pink TV, no očekivano nije rekao o kojoj je to moćnoj stranoj službi riječ, ali je natuknuo o kome se navodno radi rečenicom “da se u izbor nove Vlade Srbije ne miješaju oni koji nisu bombardirali Srbiju”.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.6 ° C
9.4 °
3.6 °
87 %
1.5kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: