16.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Taksist ispričao što mu je Matej rekao: ‘Kako je izgledao, ne bih ga primio u vozilo ni da sam bio slobodan!’

Pročitajte još:

Matejev otac potvrdio je da je policija pronašla taksista u čije je vozilo pokušao ući mladić. Taksist je, tvrdi otac, ispitan.

Beogradska policija postigla je velik napredak u istrazi nestanka Splićanina Mateja Periša. Uspjeli su pronaći i ispitati taksista kojeg je Periš zaustavio u noći s 30. na 31. prosinca ispred Brankova mosta.

To je ranije danas potvrdio i Matejev otac Nenad Periš. Rekao je ranije da je taksist potvrdio da ga nije primio u auto, jer je već bio zauzet.

Nova.rs prenosi riječi taksista koji je rekao da ga nije primio, jer je žurio na već zakazanu vožnju. Dodao je da ga ne bi primio u vozilo ni da je bio slobodan, jer mu je mladić na Karađorđevoj djelovao “dezorijentirano, kao da je na nekim supstancijama”.

matej peris i taksista

Matejev otac je u razgovoru za Dnevnik.hr potvrdio da je dao uzorak DNK zbog analize. Otkrio je kako u istrazi nema ništa novo.

“Znam da rade sve što trebaju. Meni je bitno da ga se što prije pronađe. Da se sve ovo skupa završi, koliko god može biti bolno da se završi za moju obitelj i mene i sve koji su ga znali, da dođe kraj – pa ako je najgore, da se mogu oprostiti s njime. Nisam umoran, vrijeme me muči, prošlo je puno vremena, šanse da se pojavi sve su manje i manje. Još se nadate, ali realnost je drugačija, ja sam svjestan…

Ja sam normalan otac koji želi naći sina, moram sve ovo raditi, a srce mi je raskidano. On je važan, nitko drugi, svi mi volimo svoju djecu, želimo ih uvesti u život. Ja neću moći svog sina dovesti. Svi koji ga znaju, on je to zaslužio po svojoj dobroti, po svojoj želji da radi, da živi. Mene je strah da Matej više nije živ, ali nada ne umire… No vrijeme me demantira”, zaključio je otac.

MATEJEVI PRIJATELJI SU SE JUČER VRATILI U HRVATSKU
Matejevi prijatelji su se jučer vratili u Hrvatsku. Otac Nenad Periš je još u Beogradu.

“Matejevi prijatelji su otišli prvo za Zagreb pa onda za Split. Koliko ja znam, poligrafski su ispitani. Imam tu informaciju, ali je nisam dodatno provjeravao u policiji. Oni su prijatelji, najbolji prijatelji mog Mateja. Poznaju se od srednje škole i ja u njih ne sumnjam. Ne mislim da su oni napravili nešto krivo, to vam govorim kao otac”, dodao je.

“Iskreno da vam kažem, ne znam više. Moj sin je povučen, sportaš… Ne znam kako je došlo do onoga da je izvan sebe, što se vidi na nadzornim kamerama. Gledajte, vidi se da je pokušao komunicirati, da je zaustavio tog taksista i s njim kratko razgovarao. Što mu je bilo u tom trenutku i kamo je krenuo, ne znam. Vjerujte mi, uopće mi je teško o tome govoriti”, zaključuje Nenad Periš

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
16.2 ° C
17.8 °
14.3 °
47 %
4.6kmh
0 %
Pet
15 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
24 °
Uto
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: