19.8 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Traže Marijanu Seifert: Dio stvari pronađen više stotina metara od doma, policija digla i dron kod Save

Pročitajte još:

Kako smo neslužbeno doznali, policija je pronašla njezine stvari nedaleko od adrese na kojoj živi i tijekom jučerašnjeg dana pretraživali su kvart i područje rijeke Save od Mosta mladosti

Zagrebačka policija i dalje traži Marijanu Seifert (38), pobjednicu regionalnog Big Brothera 2011. godine, čiji je nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio njezin suprug Karlo.

Prema neslužbenim informacijama Jutarnjeg lista, jučer je tijekom dana dio njezinih stvari pronađen više stotina metara od njezina doma, pa se stoga jučer pretraživao detaljno cijeli kvart kao i područje rijeke Save od Mosta mladosti u smjeru toplane. Potraga jednakog intenziteta nastavit će se i danas na tom predjelu te će se za potrebe iste ponovno dizati i dron.

Večernji list neslužbeno doznaje da su Marijanini dokumenti i mobitel pronađeni kod mosta Mladosti u Zagrebu, a navodno su ih pronašli slučajni prolaznici koji su potom odmah pozvali policiju.

U trenutku nestanka Marijana je na sebi mala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Visoka je oko 167 cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani Seifert iz policije mole da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
22.7 ° C
24.3 °
21.1 °
45 %
1.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: