10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Udomitelji preminule curice: ‘Da smo znali, ne bi je dali pa makar završili i u zatvoru’

Pročitajte još:

Na uskršnje jutro udomitelji iz Slavonije dobili su priliku nakratko vidjeti djevojčicu (2) čiji slučaj je zgrozio Hrvatsku. Uspjeli smo je dodirnuti. Da je barem oči mogla otvoriti da nas vidi, kroz jecaje su rekli udomitelji.

Bog ju je pozvao k sebi. Neka se sada igra s anđelima, jer i sama je bila anđeo, koji će zauvijek ostati u našem srcu. Ovo je tužan, najtužniji Uskrs, shrvano je jedva izustio udomitelj iz Slavonije nakon što je čuo strašnu vijest iz Klaićeve bolnice u Zagrebu.

“Ovo je tužan, najtužniji Uskrs”, kazao je za 24sata njezin bivši udomitelj.

Kratko su je posjetili u bolnici te je dotaknuli posljednji put
U nedjelju su curicu posjetili u Zagrebu. “Pozdravili smo se s našim anđelom, dotakli smo je posljednji put. Ono malo tijelo što smo vidjeli, to nije tijelo naše djevojčice, lice joj je neprepoznatljivo. Liječniku smo pokazali njene fotografije, ni on nije mogao vjerovati da je to naša curica”, kazao je udomitelj za 24sata.

“Da smo znali… Ne bismo je dali, pa makar završili u zatvoru”, izjavila je udomiteljica. “Kada smo bili na moru, ljude na plaži osvajala je samo pogledom, nije trebala ništa reći”, dodala je.

“Kada je došla kod nas, bila je velika kao kila kruha. Nitko nije mislio da će ovakav ishod biti. Ne znam kako ćemo dalje”, zaključili su za 24sata. Obitelj ima svoje dvije kćeri, koje su sad pri kraju studija, a brinu o još dvoje djece.

Tražeći snagu, suznih su očiju Bojići pogledavali prema nebu. Ubrzo su im navrla i sjećanja na dvije godine zajedničkog života i ljubavi.

“To dijete nema tko nije volio. Ona se svima pod kožu uvukla. Kad smo bili na moru, ljude na plaži osvajala je samo pogledom, nije trebala ništa reći. Bila je tako bistro i pametno i inteligentno dijete, to čovjek ne može…”, govori udomiteljica, a njen se suprug nadovezuje: “Govorio sam joj, ti ćeš meni ići na fakultet.”

Bojići imaju dvije kćeri koje su pri kraju studija i još dvoje udomljene male djece, kojima su unjihovom domu u Slavoniji pružili bezgraničnu i bezrezervnu ljubav.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: