fbpx
22.8 C
Zagreb
Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Udomitelji preminule curice: ‘Da smo znali, ne bi je dali pa makar završili i u zatvoru’

Pročitajte još:

Na uskršnje jutro udomitelji iz Slavonije dobili su priliku nakratko vidjeti djevojčicu (2) čiji slučaj je zgrozio Hrvatsku. Uspjeli smo je dodirnuti. Da je barem oči mogla otvoriti da nas vidi, kroz jecaje su rekli udomitelji.

Bog ju je pozvao k sebi. Neka se sada igra s anđelima, jer i sama je bila anđeo, koji će zauvijek ostati u našem srcu. Ovo je tužan, najtužniji Uskrs, shrvano je jedva izustio udomitelj iz Slavonije nakon što je čuo strašnu vijest iz Klaićeve bolnice u Zagrebu.

“Ovo je tužan, najtužniji Uskrs”, kazao je za 24sata njezin bivši udomitelj.

Kratko su je posjetili u bolnici te je dotaknuli posljednji put
U nedjelju su curicu posjetili u Zagrebu. “Pozdravili smo se s našim anđelom, dotakli smo je posljednji put. Ono malo tijelo što smo vidjeli, to nije tijelo naše djevojčice, lice joj je neprepoznatljivo. Liječniku smo pokazali njene fotografije, ni on nije mogao vjerovati da je to naša curica”, kazao je udomitelj za 24sata.

“Da smo znali… Ne bismo je dali, pa makar završili u zatvoru”, izjavila je udomiteljica. “Kada smo bili na moru, ljude na plaži osvajala je samo pogledom, nije trebala ništa reći”, dodala je.

“Kada je došla kod nas, bila je velika kao kila kruha. Nitko nije mislio da će ovakav ishod biti. Ne znam kako ćemo dalje”, zaključili su za 24sata. Obitelj ima svoje dvije kćeri, koje su sad pri kraju studija, a brinu o još dvoje djece.

Tražeći snagu, suznih su očiju Bojići pogledavali prema nebu. Ubrzo su im navrla i sjećanja na dvije godine zajedničkog života i ljubavi.

“To dijete nema tko nije volio. Ona se svima pod kožu uvukla. Kad smo bili na moru, ljude na plaži osvajala je samo pogledom, nije trebala ništa reći. Bila je tako bistro i pametno i inteligentno dijete, to čovjek ne može…”, govori udomiteljica, a njen se suprug nadovezuje: “Govorio sam joj, ti ćeš meni ići na fakultet.”

Bojići imaju dvije kćeri koje su pri kraju studija i još dvoje udomljene male djece, kojima su unjihovom domu u Slavoniji pružili bezgraničnu i bezrezervnu ljubav.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Nikolina Ristović: ‘Od ove boli možeš izgubiti razum, a ja si moram sačuvati zdravlje’

Nikolina Ristović ex Pišek zadnjih tjedana dana trpi rigorozne optužbe od strane svog svekra, Viktora Ristovića poznatijeg kao Miša...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.9 ° C
22.1 °
20.3 °
56 %
2.6kmh
0 %
Čet
29 °
Pet
24 °
Sub
25 °
Ned
25 °
Pon
17 °

Tečajna lista:

HRK - Hrvatska kuna
EUR
7,5230
USD
7,3850
GBP
8,8043
CHF
7,6053
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: