23.1 C
Zagreb
Četvrtak, 30 svibnja, 2024

Zloglasni hakeri Anonymous obećavaju da će ‘konačno otkriti istinu’ o NLO-ima

Zloglasna hakerska skupina Anonymous obećala je da će konačno 'otkriti istinu' o NLO-ima nakon tvrdnji da je Vlada SAD-a držala u tajnosti pronađene ostatke pada vanzemaljske letjelice

Pročitajte još:

Zloglasna hakerska skupina Anonymous obećala je da će konačno “otkriti istinu” o NLO-ima.

Tajnoviti tehničari koji su uspješno kibernetički napali glavne vladine institucije, korporacije i Scijentološku crkvu sada su svoju pozornost usmjerili na ET, javlja Daily Star.

Oni pokreću projekt Disclosure kako bi razotkrili povjerljive informacije o neidentificiranim zračnim fenomenima, NLO-ima i “izvanzemaljskim inteligencijama koje posjećuju naš planet”.

Ovaj potez dolazi nakon što je bivši djelatnik Nacionalne geoprostorno-obavještajne agencije ministarstva obrane David Grusch (36) ustvrdio da je američka vlada sačuvala ostatke nesreće NLO-a u tajnosti kako bi mogla obrnutim inženjeringom stvoriti novo visokotehnološko oružje.

Anonymous je rekao da ih “zabrinjava” “nedostatak odgovornosti” oko financiranja “tehnološkog napretka koje su postigle zrakoplovne tvrtke uključene u povjerljive državne crne projekte”.

Iako je priznalo da u svojim redovima ima skeptika u vanzemaljcima, tijelo je reklo da je svjesno da “vlade stalno varaju svoje građane” i da ga “vodi potraga za istinom”.

Rečeno je da su nedavna otkrića o zataškanim padu NLO-a mogla “lišiti” čovječanstvo “jednog od najznačajnijih trenutaka u ljudskoj povijesti”.

“Vrlo je moguće da je došlo do kontakta s inteligentnom izvanzemaljskom vrstom”, rekla je skupina.

Anonymous je postavio sigurnu web stranicu i apelirao na zviždače diljem svijeta sa znanjem o bliskim susretima iz stvarnog života da otkriju svoja iskustva.

U izjavi na YouTubeu grupa je rekla: “Pozdrav čovječanstvu. Mi smo anonimni.

“Već neko vrijeme mnogi od nas pomno promatraju proces razotkrivanja fenomena UAP-a.

“Ovu ključnu točku u povijesti više nećemo promatrati s distance.

“I mi smo zaintrigirani svjedočiti kako se sve ovo odvija.

“Kao decentralizirani kolektiv, Anonymousi su uvijek bili posvećeni istini i odgovornosti vlade.

“Pokreće nas težnja za istinom i izazivanje onih koji su na vlasti.

“Iako doista imamo dobar udio skeptika u našim redovima u vezi s ovom temom, čak i oni priznaju da vlade stalno varaju svoje građane.

“Dakle, iako su možda skeptični prema neljudskoj inteligenciji koja posjećuje Zemlju, oni i dalje žele istinu koja stoji iza pokretačkih snaga ovih pojava, bez obzira na to jesu li izvanzemaljske prirode.

“Mi smo aktivisti i tražitelji istine koji su se umorili od tajnovitosti koja koči napredak čovječanstva.

“Brojni zviždači javili su se rasvjetljujući tehnološka dostignuća zrakoplovnih kompanija uključenih u povjerljive vladine crne projekte.

“Nedostatak odgovornosti u državnom financiranju ovih crnih projekata nas muči i vjerujemo da je krajnje vrijeme da čovječanstvo sazna istinu o tome što se doista događa.

“Anonimni su uvijek bili posvećeni pokretanju društva naprijed.

“Vjerujemo da svatko zaslužuje slobodu, bez obzira na svoj identitet.

vanzemaljci
Getty Images/iStockphoto

“Međutim, kako netko uistinu može biti slobodan kada vlade neprestano varaju svoje građane?

“Ostavimo politiku po strani i shvatimo da smo svi ostali uskraćeni za jedan od najznačajnijih trenutaka u ljudskoj povijesti (kako svjedoče vjerodostojni zviždači) – vrlo je moguće da se dogodio kontakt s inteligentnom izvanzemaljskom vrstom.

“Dok smo se svađali oko trivijalnih stvari, predugo je trajao nekontrolirani utjecaj Vojnoindustrijskog kompleksa.

“Mi smo solidarni sa svim pokretima koji traže otkrivanje istine.

“Ujedinjeni smo sa zviždačima i svjedocima koji su hrabro istupili kako bi rasvijetlili fenomene NLO-a i UAP-a.

“Ova je tema dugo bila obavijena tabuom, a mnoge su je vlade iskorištavale kao alat za psihološku manipulaciju.

“Zajedno, kolektivno, možemo otkriti istinu.

“Radimo na web stranici Secure Drop koja će biti potpuno anonimna za one koji je koriste. Pozvat ćemo zviždače iz cijelog svijeta da ispuste sve informacije koje mogu u vezi s UAP-ovima, NLO-ima i izvanzemaljskim inteligencijama koje posjećuju naš planet. Mi su jedno čovječanstvo.

“Mi smo Anonymous. Mi smo Legija. Mi ne opraštamo. Mi ne zaboravljamo. Očekujte nas.”Republikanski senator Marco Rubio rekao je da je više zviždača s pristupom ograničenim vladinim informacijama tvrdilo da iz prve ruke znaju o američkim aktivnostima koje uključuju NLO-e.

Potpredsjednik senatskog Odbora za obavještajne poslove rekao je: “Ljudi kojima smo povjerili da rade neke stvarno važne stvari za našu zemlju govore neke prilično nevjerojatne stvari za koje mislim da imamo obvezu uzeti ih ozbiljno i poslušati.”

Odvjetnik Daniel Sheehan, koji zastupa nekoliko zviždača, rekao je da mu je rečeno da se Tardis u stvarnom životu srušio na Zemlju.

Misteriozni NLO – koji je pronašla američka vlada – “iskrivio je prostor-vrijeme” i bio je “veći iznutra” što ga je učinilo baš poput izmišljene svemirske letjelice u BBC-evoj znanstveno-fantastičnoj seriji Dr Who.

Daniel je odbio reći gdje ili kada se NLO srušio ili gdje je olupina izvučena.

No, zviždač je rekao vladinim istražiteljima zaduženim za ispitivanje do 800 prijavljenih bliskih susreta između vojnog osoblja i NLO-a koji datiraju unatrag osam desetljeća.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
19.1 ° C
22.2 °
17.5 °
73 %
1kmh
0 %
Čet
26 °
Pet
21 °
Sub
25 °
Ned
25 °
Pon
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: