18.2 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Hrvatski reprezentativci obavili cijepljenje protiv koronavirusa, antivakser Lovren ipak popustio

Pročitajte još:

Hrvatski reprezentativci pripremaju se za utakmice Europskog prvenstva koje započinje u petak i na kojem će svoju prvu utakmicu odigrati u nedjelju protiv engleske reprezentacije. S ciljem sprječavanja širenja koronavirusa igrači su primili cjepivo, a popustio je i stoper reprezentacije koji je ranije tvrdio da nije antivakser, ali i izjavljivao ovakve stvari:

Cijepili se nisu samo oni koji su preboljeli koronavirus, a među cijepljenima je i Dejan Lovren, koji je prije otprilike godinu dana dijelio objave Billa Gatesa uz poruku: “Gotovo je, Bille. Ljudi nisu slijepi”. Tada je Lovren tvrdio da nije antivakser, već da se samo zalaže za slobodu izbora.

Vatreni su se u ponedjeljak i testirali te su svi bili negativni.

Osim toga je i dijelio video Davida Ickea, poznatog teoretičara zavjere, kojem je YouTube obrisao korisnički račun nakon što je objavio zapis u kojem povezuje pandemiju koronavirusa i uvođenje 5G mreže.

Lovren je kasnije ublažio svoje stavove pa govorio da nikad nije negirao postojanje virusa, već da je govorio o slobodi izbora.

”Kad pročitam da oni koji nisu cijepljeni ne bi smjeli dobiti posao, propitujem ta pitanja i ljudska prava. Ne mislim da je cijepljenje opasno, ja govorim o slobodi izbora. Nitko me ne bi smio prisiljavati na išta. Ako želim ići prošetati, to bih smio učiniti bez ičije dozvole. Vjerujem da bi svi trebali imati slobodu izbora. Ako se želite cijepiti, samo dajte. Ako ne, onda prihvatite potencijalnu opasnost na svoju odgovornost”, poručio je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.9 ° C
17.7 °
12.1 °
69 %
0kmh
0 %
Uto
25 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
14 °
Sub
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: