3.4 C
Zagreb
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Stanković otkrio Tatjani Jurić: ‘Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti’

Pročitajte još:

“Bili smo u vezi godinu ili dvije ili tri, onda je ona spoznala Boga, a ja nisam. Onda više nije mogla biti u vezi s čovjekom koji nije na njezinoj valnoj dužini. Ja sam čak pokušavao, razgovarao s tim svećenikom, ona je u protestantskoj crkvi, meni je ljubav bila najvažnija, međutim, nije išlo”, kazao je Stanković.

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2, u podcastu Skip Or Beep otkrio je Tatjani Jurić tko ga je od gostiju nadigrao, kao i da ga je prva cura ”ostavila zbog Isusa”. On je Tatjanu pitao bi li zbog ljubavi napustila karijeru. ”Bila sam čak spremna. Kakva glupača, ha?” iskreno je odgovorila voditeljica podcasta.

Jedno od 16 provokativnih pitanja koje je osmišljeno za Stankovića odnosilo se na najneugodnijeg gosta.

– Mogu spomenuti one koji su bili neugodni po mene, da sam ja ispao kreten – Borislav Škegro, pokojni Aleksandar Tijanić. U tim situacijama, kad sam imao te goste, previše sam se zatrčao pa sam lupio glavom o zid – otkrio je voditelj.

Zatim se prisjetio i veze s današnjom suprugom Željkom.

– Mislim da je ona bila prva koja je napravila korak. Ja se ne znam upucavati, uvijek sam se plašio odbijanja, jako sam loš u tome. Nemam ništa protiv toga da žene prve priđu muškarcu – rekao je pa opisao što ga najviše izluđuje kod nje:

– Ne da mi da perem suđe jer sve mora ići u perilicu. Međutim, kad se sve stavi u perilicu, onda ničega nema u onoj ladici, s čim se služim kada jedem. Temperamentna je jako, temperamentnija je od mene. K’o da smo u Dalmaciji, to mi ponekad ide na živce.

Voditeljicu je na temu djevojaka zanimalo i je li mu ikada neka od njih slomila srce.

“O, kako tužnih ljubavi ima… Patio sam zbog žena. Prva cura, neću joj reći ime, ona me zbog Isusa ostavila. S njim se teško boriti. Bili smo u vezi godinu ili dvije ili tri, onda je ona spoznala Boga, a ja nisam. Onda više nije mogla biti u vezi s čovjekom koji nije na njezinoj valnoj dužini. Ja sam čak pokušavao, razgovarao s tim svećenikom, ona je u protestantskoj crkvi, meni je ljubav bila najvažnija, međutim, nije išlo. Ovo sam sad banalizirao s Isusom, ali da – Isus je bio jači u tom trenutku”, rekao je Stanković.

Stanković je otkrio i neke detalje veze s današnjom suprugom Željkom. “Mislim da je ona bila prva koja je napravila korak. Ja se ne znam upucavati, uvijek sam se plašio odbijanja, jako sam loš u tome. Nemam ništa protiv toga da žene prve priđu muškarcu”, rekao je Stanković.

Kod nje ga najviše izluđuje to što mu ne da da pere suđe jer sve mora ići u perilicu. “Međutim, kad se sve stavi u perilicu, onda ničega nema u onoj ladici, s čim se služim kada jedem. Temperamentna je jako, temperamentnija je od mene. K’o da smo u Dalmaciji, to mi ponekad ide na živce”, dodao je.

st2

Stanković je u podcastu bio otvoren i za ‘tabu temu’ pobačaja. Naime, voditelj je izjavio kako je generalno protiv pobačaja, ali ga ne bi zabranio.

– Tu se sukobljavaju dva prava, mislim da je pravo na život jače. Nisam tako razmišljao kad sam imao dvadeset godina, možda ni kad sam imao trideset. Jednom sam čak vodio jednu frendicu na pobačaj, da se razumijemo, nikad joj ni a ni b nisam rekao zbog toga. Poslije toga sam počeo razmišljati o tim stvarima. U dosta sam stvari liberalan, ali u ovoj ajmo reći da nisam. Mislim da je pravo na život tog nerođenog bića jače od prava da majka odluči hoće li ga roditi – objasnio je.

Naime, prema pravilima podcasta ‘Skip Or Beep’, Stanković je, zbog jednog ‘skipanja’, imao pravo postaviti pitanje voditeljici Tatjani Jurić, koje je bilo osmišljeno od strane producentske ekipe emisije.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Na futsal utakmici u Rijeci Armada pjevala “umri Livaja”

Užasne smo povike već više puta slušali na riječkom području što se tiče Marka Livaje (30), ali sve je...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
3.6 ° C
8.7 °
-0.2 °
85 %
0.5kmh
0 %
Ned
13 °
Pon
14 °
Uto
13 °
Sri
15 °
Čet
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9243
GBP
1,1696
CHF
1,0484
CNY
0,1285
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: