8 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Umro je otac Stipe Miočića: ‘Bio si veseljak, tvrdoglav, samouvjeren, tip osobe koja je svakome rekla što misli’

Pročitajte još:

Umro je Bojan Miočić, otac našeg slavnog MMA borca Stipe Miočića.

Bojan Miočić je preminuo u nedjelju u 62. godini života, objavio je Stipe na društvenim mrežama. Nekadašnji UFC prvak i jedan od najvećih boraca svih vremena preko Instagrama se zahvalio svima na podršci koju su mu pružili.

“Trebalo mi je neko vrijeme da ovo napišem. Nisam to htio objavljivati, ali želim da svi znaju. Moj je otac umro u nedjelju i hvala vam na svim porukama, pozivima i molitvama. Bio si veseljak, tvrdoglav, samouvjeren, tip osobe koja je svakome rekla što misli. A to sam definitivno pokupio od tebe. A opet, bio si najnježnija osoba prepuna ljubavi (a i to sam pokupio od tebe). Zahvalan sam što si bio uz mene u 40 godina života. Možda jesi bio pola svijeta dalje, ali si uvijek bio tu za mene.

Razgovori s bili su najbolji trenuci. Znam da si gore, iako mi je teško, ali sigurno si se udobno smjestio i gledaš nas. Jako te volimo, hvala ti što si bio ti. Djeca ne bi bila to što jesu da te nije bilo. Ne volim dijeliti osobne stvari na društvenim mrežama, ali važno je da se sjetimo njegovog života i toga kako je dobar čovjek bio. Počivaj u miru, znam da ćeš paziti na nas”, napisao je Miočić.

Rođen u Hrvatskoj, odselio u Ameriku
Bojan Miočić rođen je u Hrvatskoj, u Rtini kod Paga, a Stipina majka Kathy rođena je u Cetingradu. Zajedno su se odselili u Ameriku. Stipe Miočić uvijek je javno isticao svoje hrvatsko porijeklo, a njegov otac nerijetko je govorio za hrvatske medije o njegovoj karijeri.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
6.6 ° C
7.2 °
4.9 °
92 %
2.1kmh
100 %
Uto
7 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: