6.3 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Dalić iskreno nakon pobjede: ‘Neki pokušavaju obezvrijediti Hrvatsku… Ovo im je poruka’

Pročitajte još:

‘Zadnjih pet utakmica u kvalifikacijama nismo primili gol što je fantastično. Dali smo osam golova, primili jedan.. Napravili smo korak prema Kataru, ali treba to još potvrditi i odraditi’, jasan je izbornik Dalić nakon pobjede

Čestitke dečkima na sjajnoj utakmici, cijela je bila na visokom nivou, kao i cijeli ciklus. Bili smo sjajni, motivirani, puni energije, uzeli sedam bodova i doveli se u sjajnu situaciju. Ima još puno posla, ali ovo je bilo sjajno. Poljud je poslao poruku koliko hrvatski narod voli reprezentaciju bez obzira na to koliko ju neki pokušavaju obezvrijediti. Vjerujem da će tako biti i u Slavoniji u listopadu, započeo je nakon pobjede protiv Slovenije (3-0) izbornik hrvatske reprezentacija Zlatko Dalić.

Odlično je odigrala hrvatska reprezentacija, mnogi bi rekli i napokon, ali sad su svi zadovoljni – odlična igra donijela je odličan rezultat. I to bez kapetana Luke Modrića kojeg su odlično nadomjestili Mario Pašalić i Marko Livaja. Ali, to ne znači da Luku više nećemo gledati u ‘vatrenom’ dresu.

Ovo je pobjeda za našeg kapetana, kojeg čekamo u listopadu. Imamo kvalitetu, a kad svatko radi svoj posao, onda to funkcionira. Kad se Luka vrati, možemo samo biti još bolji.

Mi nismo primili gol u zadnjih pet utakmica. Sve je to odlično. Napravili smo velik korak prema kataru, ali treba to odraditi do kraja. a , ne sumnjam da će to biti dobro.

Moramo biti koncentrirani do kraja. Bio sam malo ljut u zadnjih pet minuta jer smo se opustili i počeli igrati gore- dolje. Moramo to izbjegavati u budućnosti.“

Matjaž Kek: “Čestitam Hrvatskoj, još smo mi i dobro prošli. Bili smo u sjajnoj atmosferi. Nije ovo realna slika Slovenije, domaći su se rastrčali i mogli smo mi tu i puno gore proći.

Mi moramo razmišljati o našem pristupu. Danas se vidjelo tko je favorit u ovoj skupini. Bilo je ovdje lijepo, ali s moje je strane ovo bilo jako teško gledati. Odgovornost je na meni, naravno, za ovaj poraz.”

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
11.4 ° C
12.7 °
6.1 °
49 %
2.1kmh
20 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: