15.5 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Dalić rekao sam igračima: “Čeka nas spektakl u Splitu, moja vjera u pobjedu je ogromna”

Pročitajte još:

Hrvatska je sa 7:1 slavila na Malti te tako na najbolji mogući način najavila utakmicu posljednjeg kola protiv Rusije na Poljudu u nedjelju od 15 sati.

“Najvažnija su tri boda koja smo htjeli osvojiti. Moram čestitati dečkima na angažmanu i pristupu koji je bio jako bitan danas. Rekao sam im da je sve u njihovim glavama, bilo je jako angažirano od prve minute i rezultata je takav kakav je. Dobili smo ono što smo htjeli, tri boda i spektakl u Splitu”, rekao je izbornik Zlatko Dalić za Novu TV.

“Puno dobrih stvari je bilo, žao mi je ovog autogola. Mogu biti zadovoljan i nadam se da ćemo ovo ponoviti u Splitu. Dečki su zaista potpuno fokusirani i njihova energija mi daje nadu da će biti dobro”, optimističan je Dalić.

Protiv Rusije Hrvatska mora tražiti pobjedu kako bi osvojila prvo mjesto u skupini i izravno se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Katar.

“Dražen Ladić je bio u Rusiji, on se vraća pa ćemo napraviti analizu. Rekao sam dečkima da nas čeka predivna atmosfera u Splitu, mi ćemo dati sve od sebe da u toj utakmici osiguramo plasman u Katar. Rusija igra dobro u posljednje vrijeme, ali moja vjera je ogromna”, napomenuo je izbornik.

Zadovoljan je Dalić onime što su prikazale glavne zvijezde, ali i igrači iz drugog plana.

“Vidjet ćemo što će biti u ova dva dana. Ovi igrači su budućnost Hrvatske, i stoperi i vezni red i prema naprijed. Hrvatska ima sjajnu budućnost, ali ne možemo govoriti o tome ako nema rezultata. Nama je Katar primaran.”

Standings provided by SofaScore LiveScore

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
16.5 ° C
16.8 °
12.5 °
48 %
5.7kmh
0 %
Čet
16 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: