8.7 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Dejan Lovren poslao moćnu: ‘Što god bude na kraju, hodajmo uzdignute glave. Ajmo ekipa i narode!’

Pročitajte još:

Protiv Engleske ćemo imati moćnu, potentnu i agresivnu momčad, najavio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić na posljednjem virtualnom druženju s novinarima uoči nedjeljnog otvaranja EP-a protiv Engleske na Wembleyju.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas u Londonu od 15 sati igra utakmicu 1. kola D skupine Eura protiv Engleske. Uoči tog susreta Dejan lovrena poslao je snažnu poruku putem svog Instagrama.

“Od sutra branimo boje ovog svetog dresa, odlučni i hrabri moramo biti, bez imalo kalkulacija. Držimo se zajedno, jer samo tako smo nepobjedivi. Počevši od prve minute pa sve do zadnje utakmice na ovom turniru, podsjetimo se od kuda dolazimo. Što god bude na kraju, hodajmo uzdignute glave. Ajmo ekipa i narode!”

Što kaže Dalić?

Sasvim očekivano izbornik Zlatko Dalić na posljednjoj novinarskoj konferenciji uoči utakmice nije želi otkriti sastav s kojim će se suprostaviti jednom od favorita turnira.

“Znam da se kalkulira s imenima. Imamo kvalitetnu momčad i mislim da smo za sutra odabrali najbolje igrače i taktiku. Imat ćemo moćnu, potentnu i agresivnu ekipu,” najavio je Dalić.

Ništa nije želio otkriti niti kapetan Luka Modrić kojeg je engleski novinar pitao kako “Hrvatska misli iskoristiti nešto slabiju englesku obranu?”

“Ti bi sad da otkrijem cijelu taktiku. Ne mogu vam to otkrivati, sve ćete vidjeti na terenu,” poručio je Modrić sa smiješkom.

Dalić je istaknuo kako se njegova momčad dobro pripremila za Engleze, naglasivši kako je teško očekivati “da će netko nekoga iznenaditi.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
sumaglica
6.3 ° C
7.6 °
4.8 °
93 %
2.1kmh
69 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: