16.2 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Ovo je sastav Vatrenih koji će istrčati protiv Engleske: Istrčat će na travnjak u dosad neviđenoj postavi

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 15 sati s protiv Engleske na Wembleyju igra prvu utakmicu na Europskom prvenstvu. Izbornik Zlatko Dalić odredio je sastav, a na treningu u Rovinju shvatili smo tko će biti u prvih 11.

Zlatko Dalić je napravio dvije promjene. Iz prvih 11 ispada Borna Barišić, a njegovu poziciju zauzet će Joško Gvardiol. Iz prve jedanaestorke ispast će i Bruno Petković, a starter protiv Engleza bit će Andrej Kramarić.

Sastav Hrvatske mogao bi, dakle, izgledati ovako protiv Engleske: Livaković – Vrsaljko, Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol – Brozović – Kramarić, Modrić, Kovačić, Perišić – Rebić.

Ovu postavu, u kojoj bi Andrej Kramarić nominalno trebao igrati na krilu, a Ante Rebić u špici, prokomentirao je u RTL-ovom studiju nekadašnji Vatreni Danijel Pranjić. Pranjić je naglasio kako je Hrvatska uvijek najbolja kad je najteže te da izbornik ima dobar razlog zbog kojeg je stavio igrače na te pozicije. Također, on smatra da bi Andrej Kramarić svakako trebao igrati u prvoj postavi.

FORMACIJA 4-1-4-1 ova formacija može se poistovjetiti s 4-3-3 ili 4-2-3-1 formacijama koje smo igrali u prošlosti, jedina je razlika što će sada dva veznjaka biti nešto isturenija, a ne jedan kao što je to prije bio slučaj gdje smo samo imali jednog ofenzivnijeg veznjaka, Dalić rizično pokušava novi sustav

Uoči utakmice se također oglasio i pomoćnik Zlatka Dalića Ivica Olić koji se prisjetio svoje najdraže pobjede na Wembleyu, one pobjede Hrvatske 3:2.

“Sjajna utakmica, sjajna atmosfera, hram nogometa definitivno. Za svakog igrača je to jedan san igrati tamo. Mene malo smeta što nažalost neće biti puno naših navijača, to bi bila sasvim druga utakmica. Ovako će biti njihova atmosfera”, rekao je Olić.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
15.8 ° C
16.7 °
13.7 °
37 %
3.6kmh
20 %
Sub
16 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: