6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Evo što piše Marca o Vatrenima: Balkanska i veteranska momčad koju vodi nesalomljivi Modrić

Pročitajte još:

Švedska u ludoj završnici svladala Poljsku i osvojila skupinu, ždrijeb je Hrvatskoj u osmini finala Europskog prvenstva donio Španjolce. Bit će to treći Euro zaredom na kojem će se ove dvije reprezentacije susresti.

Najpoznatiji španjolski sportski medij Marca nahvalio je izvedbu svoje momčadi koja je s uvjerljivih 5:0 razbila Slovačku, ali je predstavio i momčad Zlatka Dalića.

“Nakon sumnji i strahova koji su se pojavili nakon prve dvije utakmice i promašenog kaznenog udarca Morate, Španjolska je razbila Slovačku i u osmini finala igrat će protiv rivala Hrvatske”, piše Marca pa dodaje: “Balkansku momčad još jednom predvodi nesalomljivi Luka Modrić, presudan u plasmanu njegove momčadi u nokaut-fazu. Njegov gol protiv Škotske, kada su stvari izgledale loše za viceprvaka svijeta, bio je putovnica za osminu finala.”

“Modrić predvodi veteransku momčad s igračima poput Perišića, Lovrena, Vide ili Kovačića koji su već imali istaknutu ulogu na Svjetskom prvenstvu. Zlato Dalić je i dalje na čelu momčadi. Snaga momčadi je u borbenosti, Hrvatska ne posustaje ni u jednom trenutku. Igra se vrti oko Modrića, koji se kreće po čitavom terenu i započinje sve napade”, zaključuje kultni list.

Utakmica će se igrati u Kopenhagenu 28. lipnja od 18 sati.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
92 %
1kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: