6.8 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Hrvatska u Sloveniji otvara kvalifikacije za SP: Evo gdje gledati utakmicu

Pročitajte još:

Početak je kvalifikacija, ne poznamo se još dovoljno, nismo u pravom stanju, ali Slovenija je domaćin, dolaze joj svjetski viceprvaci. Moj veliki respekt za njih, kazao je izbornik ‘vatrenih’ Zlatko Dalić

Svega tri mjeseca uoči početka Eura, Hrvatska kreće s novim kvalifikacijskim ciklusom. Da, korona je sve poremetila, tako i rasporede svih natjecanja pa je Europsko prvenstvo neplanirano prebačeno za ovu godinu, a to je značilo da će kvalifikacije za SP morati početi ranije, odnosno već u ožujku ove godine.

Hrvatska će u samo nekoliko dana odigrati čak tri utakmice, a prva je ona protiv Slovenije večeras od 20.45 u Stožicama.

“Slovenija je odlična ekipa s nizom dobrih igrača, a Iličić je prva zvijezda. Sjajno igra u Atalanti, ali sve ovisi o nama. Početak je kvalifikacija. Ni mi ni Slovenci nismo u nekoj pravoj situaciji. Domaćini su. Imaju moj veliki respekt. Ne smijemo ući s ‘lako ćemo’, nema laganih utakmica, ali nema ni ključnih. Moramo biti ozbiljni”, rekao je Zlatko Dalić kojem je veliki problem izostanak Petkovića i Rebića u napadu pa će vjerojatno kao najbliži slovenskom golu zaigrati Kramarić i Perišić.

“Probali smo dvije situacije na treningu, nedostaju nam Rebić i Petković, ali imamo dobrih igrača u fazi napada koji ih mogu zamijeniti. Moramo pokazati svoju pravu snagu, iako nismo imali vremena za pripreme. Sad su u fokusu kvalifikacije, ali onda ćemo razmišljati o Euru. To tek dolazi na red u lipnju.”

Slovenski izbornik Matjaž Kek sjajno poznaje hrvatsku reprezentaciju jer je godinama radio u HNL-u.

Utakmica počinje u 20.45, susret će biti dostupan svima jer je prijenos na Novoj TV i SK HD, a emisija uoči utakmice počinje u 20 sati.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
89 %
2.1kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: