21.8 C
Zagreb
Srijeda, 15 svibnja, 2024

Ivana Brkljačić o Aleksandri Prijović: ‘Za sport tražite i gratis karte, a tribine su nam prazne!’

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović, rasprodala je u rekordnom roku čak tri koncerta u zagrebačkoj Areni, a sada je najavila datum i četvrtog koncerta.

Pročitajte još:

Takav neviđeni interes Hrvata za pjevačicom iz Beograda izazvao je raspravu kod mnogih građana, pa tako i kod bivše atletičarke Ivane Brkljačić koja je svoj stav podijelila na Facebooku.

– U rekordnom roku pao i treći, izgleda da će i četvrti! Ne ulazim u to što slušate, ne hejtam ničiji odabir, ali dragi narode kad se organizira sportsko natjecanje tražite besplatno akreditaciju ili ulaznicu? Tribine su nam prazne, od košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, većine čak i nogometnih utakmica – napisala je Ivana pa nastavila:

– Mamimo vas nagradama, doslovno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigdje na tribinama? Ubijate pozivima kako se dočepati i nabaviti gratis karte, toliko volite i podržavate sport! A kad dođete, uglavnom se ne znate ponašati, odete pred cermonijal medalja, nema poštovanja, ni navijačke kulture. Za sport, kazalište, muzej i edukaciju nećete izdvojiti. U tome ja vidim problem…

Objavila je i cijene ulaznica koje se kreću od 25 do 130 eura, a interesa ne nedostaje.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
21.8 ° C
22.7 °
18.7 °
52 %
1.5kmh
20 %
Sri
20 °
Čet
19 °
Pet
23 °
Sub
25 °
Ned
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: