14.8 C
Zagreb
Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Drama u splitskoj bolnici! Ginekolog za vrijeme operacije zaprijetio kolegi skalpelom

Splitska policija istražuje slučaj prijetnje u KBC-u Split gdje je nakon operacije došlo do verbalnog obračuna između dvojice ginekologa od kojih je jedan drugome zaprijetio skalpelom.

Pročitajte još:

Od Jerka Kurevije iz splitske policije Hina doznaje da se incident dogodio predzadnjeg dana rujna kada je 29-godišnjem liječniku zaprijetio 58-godišnji kolega. Slučaj se dogodio prošloga tjedna, 29. rujna, a slučaj je DORH-u proslijeđen u utorak.

“Policija je nad 58-godišnjakom dovršila kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje. Tu smo prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu”, kratko je rekao Kurevija. Za sada se ne otkriva motiv počinjenja kaznenog djela, odnosno razlog nesuglasica dva liječnika.

Samo se zna da je do sukoba dvojice ginekologa došlo tijekom operacije. Ravnatelj KBC-a Split Julije Meštrović je Hini kazao da je kao čovjek zgrožen tim činom te da je bolnica poduzela sve iz svoje nadležnosti.

“Policija radi svoje i ono koliko budemo trebali ćemo surađivati i sa svoje strane poduzeti sve potrebne mjere u odnosu na stvarno definiranje događaja”, izjavio je Meštrović. Kako se doznaje, obojica liječnika i dalje dolaze na posao sve dok se pravomoćno ne utvrdi krivnja.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
14.8 ° C
15.5 °
13.8 °
94 %
0.5kmh
20 %
Čet
21 °
Pet
14 °
Sub
20 °
Ned
22 °
Pon
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9328
GBP
1,1692
CHF
1,0182
CNY
0,1288
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: