13.6 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Kaleb nakon tri uzastopne obrane Šunjića: Ljubi ga obrana k’o dijete bombone

Pročitajte još:

Pjeva Hrvatska, slavi, dobila je Srbiju na Europskom prvenstvu u Mađarskoj, baš dobru Srbiju, i to je uspjela ostvariti u trenutku kad je popis problema ‘debeli roman’. Nisu se svi problemi mogli nabrojiti na prste jedne ruke. Stara je priča kako nema Domagoja Duvnjaka, također ni Luke Šebetića, nije bilo ni Davida Mandića zbog kazne koju je dobio nakon isključenja i plavog kartona kojeg je zaradio protiv Francuske u 1. kolu, nije bilo zbog korone, kao ni na utakmici protiv Francuza, Leona Šušnje i Lovre Mihića, a na dan utakmice protiv Srbije ostali su i bez Zvonimir Srna. I on je otpao zbog korone, kao i treći vratar Matej Mandić…

Hrvatska je protiv Srbije u utakmici drugog kola grupne faze Europskog prvenstva u rukometu imala seriju sjajnih vratarskih reakcija u drugom dijelu.

Za njih je zaslužan bio Matej Šunjić, koji je na golu zamijenio Ivana Pešića i s tri obrane zaredom omogućio Hrvatskoj da ode na 13:11 i ostvari prednost od dva razlike, koju je imala i na poluvremenu.

Tu situaciju u prijenosu uživo prokomentirali su i RTL-ov komentator Filip Brkić te njegov sukomentator Nikša Kaleb.

“Bravo, profesore Šunjić”, rekao je Brkić, a nadovezao se naš legendarni rukometaš i rekao: “Ljubi ga obrana k’o dijete bombone!”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
15.8 ° C
16.7 °
13.7 °
37 %
3.6kmh
20 %
Sub
16 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: