7.7 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Luka Modrić sa suprugom uživa u ljetnom odmoru: Sjedio na šibenskoj rivi i slikao se s navijačima

Pročitajte još:

Nakon što je Španjolska izbacila Hrvatsku s Europskog prvenstva u osmini finala nakon produžetaka (5-3), kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić provodi vrijeme s obitelji na jadranskoj obali.

Jedna od stanica bio je i Šibenik, gdje je uplovio kako bi večerao u razvikanom restoranu s Michelinom zvjezdicomNakon naporne sezone u Realu iz Madrida i nastupu na Euro 2020, Luki Modriću, koji će u rujnu proslaviti 36. rođendan, odmor je potrebniji nego ikad budući da je produžio ugovor s kraljevskim klubom na još jednu sezonu, a o igračkoj mirovini još uvijek ne razmišlja.

Modrić sa suprugom Vanjom ovih dana jahtom plovi po Jadranu, a nakon otkrivanja skrivenih uvala, par se uputio na večeru u poznati šibenski restoran Pelegrini, koji se može pohvaliti prestižnom Michelinovom zvjezdicom.

Modrić je, piše šibenik.in, glavu pokrio šiltericom pa ga je malo tko primijetio, no ipak nije trebalo dugo da se Šibenikom pročuje kako je slavna desetka u njihovom gradu. Nakon večere uputio se prema rivi gdje ga je čekala jahta, ali i obožavatelji koji su strpljivo čekali priliku da se fotografiraju sa svojim idolom.

Nakon zatvaranja 61. međunarodnog dječjeg festivala, Modrić je zajedno sa suprugom večerao u restoranu Pelegrini koji je na glasu kao jedan od najboljih u Hrvatskoj.

Meni od četiri slijeda košta 760 kuna, a u ponudi su u prvom slijedu kamenice, gof krastava i teletina tartar, u drugom slijedu inćun terina, sipa raviol, đuved frigatura i patka pašta. U trećem slijedu su hobotnica, krpice i zelje, teletina fažolet te riba i krumpir, dok su u posljednjem breskva flan i rogač trešnja.

Modriću nije bio problem stati i fotografirati se s nizom Šibenčana, a među njima je bio i Dinko Bujas Murgaš, veliki navijač šibenskih sportskih klubova koji više od 20 godina vozi taksi u San Franciscu.

luka modric
Foto: Facebook

Rijetko tko bi propustio priliku slikati se s nekim od hrvatskih reprezentativaca, a pogotovo ako je u pitanju veliki Luka Modrić. Bujas nam je ispričao susret s kapetanom iz naroda.

– Sreli smo se sasvim slučajno. Ponosan sam na Luku jer je top igrač. Jednom riječju, normalan čovik. Bez problema nam je dozvolio da se slikamo s njim. Poželio sam mu sve najbolje, zahvalio se i pozdravio ga – rekao nam je Bujas pa dodao:

– Sretan sam što je posjetio Šibenik jer je to top reklama za naš grad. Bio je na večeri u najboljem restoranu u gradu, Pelegrini, nakon čega je nonšalantno sjedio na klupi na šibenskoj rivi gdje je na vezu bila njegova jahta. Svima koji su ga prepoznali dozvolio je da se slikaju te ih je sve lijepo pozdravio.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
9.8 ° C
9.9 °
7.6 °
75 %
1.5kmh
0 %
Čet
10 °
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: