6.8 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Mancini emotivan nakon osvojenog naslova: ‘Rijetki su vjerovali da možemo ovo napraviti’

Pročitajte još:

“Ovo je nevjerojatan san, ne znam što bih rekao. Ispisalo smo povijest,” dodao je vratar Milana

Ovo je velik pobjeda, dečki su bili sjajni, kazao je izbornik talijanske nogometne reprezentacije Roberto Mancini nakon što su “Azzurri” drugi put u povijesti osvojili europski naslov.

” Ne znam što bi rekao, dečki su bili sjajni. Bili su hrabri, jako hrabri. Brzo smo primili gol što nas je bacilo u probleme, ali nakon toga smo dominirali utakmicom”, kazao je talijanski strateg Roberto Mancini za Rai 1.

“Sretni smo, ovo je važna pobjeda za sve, za naše navijače. Nadam se da slave u Italiji”, dodao je.

“Ovo je nevjerojatno. Stvarno je nevjerojatno. Kad razmišljam o tome odakle smo krenuli, s dna. Moramo zahvaliti treneru, predsjedniku, momčadi, navijačima. Ovaj trofej je zasluga svih, velika zasluga nacije”, kazao je Leonardo Bonucci.

Sjajnu predstavu pružio je i Giorgio Chiellini.

“Osjećali smo da u zraku da ima nečeg čarobnog. Zaslužili smo to, zaslužila je cijela Italija. Hvala svima koji su bili dio ovog putovanja u protekle tri godine. Uživajmo, lijepo je. Ključno je bilo igrati nogomet i zabavljati se. Čak i kada smo primili rani gol, dominirali smo ostatkom utakmice. Ispisali smo povijest, a sutra želimo proslaviti sa svim Talijanima “.

“Bila je ovo prekrasna večer, toliko smo se veselili ovom trenutku. Od prvog dana imali smo nadu u pobjedu, sada samo želimo slaviti. Nismo odustali, igrali smo svoju utakmicu. To je snaga Italije, borili smo se i znojili do zadnje sekunde,” dodao je Emerson.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
7.6 ° C
8.3 °
6.1 °
88 %
1.5kmh
40 %
Čet
8 °
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: