3.9 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Aco Petrović o utakmici za broncu: Bojim se napisati ovaj tweet, ne znam kako će Joško Jeličić reagirati

Hrvatska reprezentacija osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru nakon što je u utakmici za treće mjesto svladala reprezentaciju Maroka 2:1.

Pročitajte još:

Pobjednički gol za Hrvatsku zabio je Mislav Oršić u 42. minuti. Hrvatska je povela u ranoj fazi utakmice, već u sedmoj minuti, kada je Joško Gvardiol, najbolji igrač utakmice za broncu, glavom postigao svoj prvi gol na svjetskim prvenstvima. Samo dvije minute kasnije rezultat je bio izjednačen golom koji je zabio Achraf Dari.

Utakmicu je na Twitteru prokomentirao izbornik košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović. Dok je ona trajala, napisao je: “Ne moram čekati kraj utakmice da bih konstatirao dvije stvari! Ova Hrvatska mi se baš sviđa. I druga stvar je, da nije Oršić samo prirodna zamjena Perišiću već zajedno rade takav teror na lijevoj strani da to nije normalno.”

Jutros je pak napisao svoj novi komentar, očešavši se pritom o komentatora HRT-ove “Qatare”, Joška Jeličića.

“Ovaj tweet se bojim napisati jer ne znam kako će na to, recimo, reagirati Joško Jeličić, koji ima pravo ovih dana na nogometnu istinu. Ali ipak, evo, skupljam snagu i pišem. Hrvatska protiv Maroka, jučer, mi je bila puno, puno bolja nego ona iz prethodnih utakmica”, napisao je Petrović.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
4.7 ° C
6.1 °
2.8 °
78 %
1.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: