15.1 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Perišić je fotografijom oduševio navijače Hajduka: Splite, poludi

Ivan Perišić objavio je fotografiju na svojem profilu na Instagramu u vezi s dočekom u Splitu.

Pročitajte još:

Hrvatska reprezentacija osvojila je svoju drugu broncu, sveukupno treću medalju, na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Vatreni su bili bolji od Maroka 2:1, strijelci za nas bili su Gvardiol u 7. minuti susreta i Oršić u 42. minuti. Izbornik Dalić danas je odlučio ispremiješati sastav i dati priliku nekim igračima koji nisu upisali minute na SP-u.

Svi se pribojavaju trenutka kada Luka Modrić ode u reprezentativnu mirovinu. Najveći nogometaš kojeg smo imali, čovjek koji nas je odveo do svjetskog srebra i bronce, ali što kada ode Ivan Perišić? Naš najbolji strijelac i neizostavna spona na putu do srebra i bronce. Za takvog velemajstora zamjenu još nemamo.

Prvi gol za reprezentaciju zabio je 2011. godine protiv Belgije, zemlji koja ga je lansirala u orbitu, a od tada je postao naš najbolji igrač uz Luku. Zabio je 33 gola u 122 utakmice, a golom Japanu je s deset golova postao naš najbolji strijelac na velikim natjecanjima, prestigavši i velikog Davora Šukera.

Ivan Perišić poslao jaku poruku navijačima

Vatreni su sinoć proslavili novu svjetsku medalju, a nakon lude i neprospavane noći, zaputili su se na aerodrom gdje ih čeka let za Zagreb. U 17 sati je slijetanje i tada kreće nova ludnica. Doček u Zagrebu i spektakl za pamćenje. Igrači će se nakon toga zaputiti u svoje rodne krajeve, neki na odmor, a i Split je organizirao doček reprezentativcima.

On je zakazan za ponedjeljak, satnica još nije poznata, ekipu će zabavljati Giuliano, a uz punu Rivu, bit će i brojno društvo na pozornici. Perišić je na Instagramu objavio fotografiju u biranom društvu, odnosno igračima koji su igrali ili igraju za Hajduk, Martin Erlić iz Tinja pokraj Zadra, a među njima je i jedan mladić koji nikada nije zaigrao, ali to mu je životni san. Njegovo ime je Luka Sučić.

3ff3rf34f4f

S Perišićem su pozirali sadašnji hajdukovac Marko Livaja, bivši igrači Mario Pašalić, Ivo Grbić, Nikola Vlašić, Josip Juranović te Martin Erlić i Luka Sučić.

– Hajduk Split. To je klub za kojeg navijam. Samo Hajduk. Nadam se da ću jednoga dana istrčati na taj Poljud u dresu Hajduka. To je san za koji živim – rekao nam je ovaj talentirani mladić jednom prilikom.

Hoće li i svi doći u Split nakon spektakla u Zagrebu, doznat ćemo u ponedjeljak. No, kako god bilo, slavlja nikada dosta za ‘vatrene’ ovih dana.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.5 ° C
17.2 °
14.1 °
48 %
8.8kmh
20 %
Čet
16 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: