5.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Ovdje možete uživo pratiti let zrakoplova s ‘vatrenima’, njihov let najpraćeniji je na svijetu!

Nakon osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, zrakoplov Croatia Airlinesa je na nižoj visini preletio centar grada Zagreba, a od ulaska u hrvatski zračni prostor zrakoplov su pratila i dva dežurna vojna zrakoplova MIG-21.

Pročitajte još:

Zrakoplov s hrvatskom nogometnom reprezentacijom točno u podne, s pola sata zakašnjenja poletio je iz Međunarodne zračne luke u Dohi. Slijetanje vatrenih predviđeno je oko 17 sati u zagrebačku zračnu luku.Cijeli tim u Zagreb bi se trebao vratiti zrakoplovom Croatia Airlinesa tipa A319, registarske oznake 9A-CTH, pod brojem leta OU8501.

Njihov let UŽIVO možete pratiti OVDJE, a to čine i tisuće nogometnih fanova iz Hrvatske i svijeta jer let Croatie Airlines najpraćeniji je na svijetu u ovome trenutku. Let prati oko 3 tisuće ljudi.

Nakon osvajanja srebra u Rusiji 2018., zrakoplov Croatia Airlinesa je na nižoj visini preletio centar grada Zagreba, a od ulaska u hrvatski zračni prostor zrakoplov su pratila i dva dežurna vojna zrakoplova MIG-21.

Sličan scenarij očekuje Vatrene i ovaj put, pa će dio svečanog dolaska obilježiti i vojni zrakoplovi i kontrola leta koja će naše dečke pozdraviti prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, navodi portal Croatian Aviation.

Vatreni se vraćaju zrakoplovom Croatia Airlinesa tipa A319, registracije 9A-CTH i pod brojem leta OU8501.

Do glavnog zagrebačkog trga hrvatska nogometna reprezentacija i stručni stožer kretat će se autobusima trasom do čvora Buzin, potom Ulicom Savezne Republike Njemačke, Avenijom Dubrovnik, Ulicom Hrvatske bratske zajednice, Vukovarskom ulicom, Savskom cestom, a potom Frankopanskom i Ilicom do Trga bana Josipa Jelačića.

Vatreni su pri slijetanju u Dohu prije mjesec dana bili odjeveni u svečana odijela i s osmijesima na licu, a vjerujemo kako s broncom oko vrata imaju još više razloga za veselje kad slete.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
sumaglica
6.3 ° C
7.6 °
4.8 °
93 %
2.1kmh
69 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: