6.8 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Cristiano Ronaldo izgubio živce: Prestanite razgovarati o meni, razgovarajte o nečemu drugom

Pročitajte još:

Portugalski novinari smjestili su se na svoja mjesta i čekali da dođe netko od portugalskih reprezentativaca. A kad ono, na opće iznenađenje, ispred njih se pojavio nasmijani Cristiano Ronaldo. Nitko ga nije očekivao.

Igrač Manchester Uniteda uvijek je glavna tema medija, ali pod povećalo javnosti, ako je to više moguće, došao je nakon intervjua s Piersom Morganom gdje je opleo po Unitedu, treneru Ten Hagu i suigračima. Time je sam sebi, vrlo vjerojatno, sredio ispisnicu iz kluba.

“Tajming je uvijek tajming. Lako je vama birati tajming. Ponekad pišete istinu, a ponekad laži. Ne moram brinuti što drugi misle. Govorim kada želim. Svi znaju tko sam i u što vjerujem. Suigrači me godinama poznaju i znaju kakav sam. Ambiciozna smo, gladna i fokusirana momčad. Siguran sam da intervju neće protresti svlačionicu”, rekao je Ronaldo.

Portugalski napadač govorio je o snimci koja se pojavila na društvenoj mreži, a na kojoj je neobično rukovanje njega i Brune Fernandesa, suigrača iz Uniteda. Ronaldo je odbacio navode o svađi između njih. “Samo sam se šalio. Let mu je kasnio, pa sam ga pitao je li došao brodom”, rekao je Ronaldo.

“Prestanite razgovarati o meni”
Ronaldo prošli tjedan nije igrao pripremnu utakmicu protiv Nigerije zbog želučanog problema. U međuvremenu se vratio treninzima i trebao bi biti spreman za prvu utakmicu s Ganom u četvrtak u 17 sati. “Odlično se osjećam. Oporavio sam se i dobro treniram. Spreman sam za početak Svjetskog prvenstva.

Ova reprezentacija Portugala ima nevjerojatan potencijal. Fokus je na Gani, pobjedi i tome da tako nastavimo”, poručio je Ronaldo, koji se na konferenciji za medije opisao kao “otporan na metke”. “Vidjet ćemo tko će osvojiti Svjetsko prvenstvo, ali vjerujem da je Portugal najbolja momčad. No moramo to pokazati na terenu”, rekao je Ronaldo, na kraju izjavivši:

“Prestanite razgovarati o Ronaldu. Kada neki igrač dođe na presicu, ne pitajte ga o meni, razgovarajte o Svjetskom prvenstvo, o reprezentaciji. Da ste me pitali o Rafi, ne bih odgovorio. Neću govoriti o drugima. Volio bih da me pitate o reprezentaciji.”


Standings provided by Sofascore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
89 %
2.1kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: