15.9 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Daily Star se raspisao o Vatrenom: Hrvatska zvijezda sin je zastrašujućeg mafijaša. Zovu ga Moljac

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak od 16 sati igra utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Japana. Vatreni će na Japan istrčati bez standardnog Borne Sose, koji ima virozu.

Iz tog su se razloga strani mediji raspisali o Borni Barišiću, koji bi trebao početi umjesto imenjaka Sose. Engleski Daily Star se raspisao o lijevom beku Glasgow Rangersa, ali su se najviše posvetili njegovom ocu, Stipi Barišiću, koje su prozvali zastrašujućim mafijašem “Moljac”.

Englezi pišu da ga se Dalić boji
“Barišić je sve tri utakmice u skupini na ovom prvenstvu odgledao s klupe. Ako Dalić osjeća pritisak da mora staviti Barišića u igri u utakmicama koje dolaze bilo bi ga vrlo teško kriviti. Razlog za to je Barišićev otac Stipe za kojeg se vjeruje da je jedan od glavnih šefova mafijaškoga klana iz Čepina”, piše Daily Star i nastavlja:

“Stipe Barišić brine se za karijeru svojeg sina kao što bi svaki otac, ali to je loša vijest za svakog trenera ili predsjednika kluba u kojem će Barišić igrati. To je najbolje na vlastitoj koži naučio Dinamov tadašnji šef Zdravko Mamić koji je u ljeto 2017. stopirao Barišićev transfer u Dinamo.

Povezali ga s Mamićem
Barišićev otac bio je bijesan zbog toga. Nakon što je javno kritizirao Dinamovu upravu jer je odbila transfer njegova sina, Zdravko Mamić propucan je na teritoriju Bosne i Hercegovine. Bio je to pokušaj atentata na Mamića, a o tome su pisali hrvatski mediji.”

Daily Star piše da je Barišićev otac ubrzo osuđen na deset mjeseci zatvora zbog tog događaja, no to nije točno budući da je Stipe Barišić “Moljac” deset mjeseci uvjetno dobio zbog potpuno nevezanog slučaja, odnosno u procesu oko trgovanja informacija iz tajnih istraga Uskoka. Napadači na Zdravka Mamića nikad nisu otkriveni.

“Stipe Barišić nije tip kojemu se treba zamjeriti”, završava tekst Daily Stara.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.5 ° C
17.2 °
14.1 °
48 %
8.8kmh
20 %
Čet
16 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: