14.2 C
Zagreb
Subota, 18 svibnja, 2024

Društvene mreže sprdaju se s kapetanom Kanade: Krvarenje zaustavio tamponom

Pročitajte još:

Hrvatska je pregazila Kanadu 4:1, a posebno lošu večer imao je kanadski kapetan Atiba Hutchinson.

Nogometaši Hrvatske pobijedili su Kanadu 4:1 na Svjetskom prvenstvu u Katru, a iako se kroz utakmicu provlačilo nekoliko narativa, vrijeđanje Borjana, izjava kanadskog izbornika i Kramarićev odgovor pali su u drugi plan kraj bizarne scene koju je navijačima priuštio kanadski branič Atiba Hutchinson.

A to je da je kapetan Kanađana Atiba Hutchinson jedan dio utakmice igrao s tamponom u nosu. Provjerena stvarčica, rekli bi kanadski liječnici koji su, ustvari, i “pokrpali” veznjaka gurnuvši mu tampon u nos.

Hutchinsona je početkom prvog poluvremena Mateo Kovačić pogodio loptom u nos, taman prije našeg kornera. Na brzinu je otrčao do kanadske klupe odakle je dobio instant rješenje.

Kanada je brzo imala korner s druge strane i kada su ga izveli već je bio natrag. Dakle, liječnička služba Kanađana brzo je i efikasno pokrpala svojeg 39-godišnjeg kapetana, koji je ubrzo tampon izvadio.

Cilj opravdava sredstvo, reklo bi se. Krvarenje je stalo, no upravo je Hutchinsonu lopta prošla kroz noge kod drugog gola Andreja Kramarića pa i neće po najboljem pamtiti stoti nastup u dresu kanadske reprezentacije.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
16.9 ° C
19.3 °
14.1 °
70 %
0.5kmh
0 %
Sub
25 °
Ned
26 °
Pon
23 °
Uto
24 °
Sri
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: